Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryk121212

DZIEWICTWO to sposób na sprawdzenie prawdziwości uczuć mężczyzny

Polecane posty

Tak drogie Panie :) taki ruuchacz badboy nie będzie czekał 2-5 lat w narzeczeństwie żeby dopiero po ślubie móc skonsumować związek, on chce już teraz i to wcale nie oznacza że on jest samczy męski i fajny tylko jest po prostu pusty. Natomiast porządny fajny mężczyzna będzie czekał nawet kilka lat z seksem ponieważ dla niego miłość jest ważniejsza niż zwierzęce spółkowanie dwóch nagich ciał :) Trzymajcie dziewczyny dziewictwo do ślubu, tym prostym sposobem odsiejecie ziarno od plew i sprawdzicie czy facet jest coś wart :)

Gość gość
Chyba raczej sprawdzenie zwierzęcego odruchu erekcji na widok krwi. Pewne Zwierzęta, kiedy zabijają przeciwnika mają erekcję, niektórzy faceci też, kiedy kobietę boli, bo inaczej im nie staje.

ale tu nie chodzi o te kilka kropel krwi bo czy zrobi to ukochany mąż po ślubie czy badboy ruuchacz w kiblu na dyskotece to ta krew i tak poleci i ktoś jako pierwszy musi ubrudzić penisa i sprawić ten ból kobiecie jednak jeśli zrobi to z ukochanym jako pierwszym i daj Boże jako jedynym partnerem seksualnym to oznacza to że się szanuje że jest porządną kobietą a i sam ten pierwszy akt miłosny będzie z miłości w normalnych warunkach na łożu małżeńskim a nie jak dzivvka w nieuświęconym związku

Gość gość
Patryk121212 dziś Różnica polega na tym, że mąż będzie się tym jarał, a jak zrobię to bez tej całej otoczki, z zaufanym facetem, to będzie ok i będę czuła, że tego chce i facet nie ma zboczonych zapędów do oznaczania terenu jak pies. Ale to tylko gdybanie, bo nie mam zamiaru być przedmiotem ani dla byle kogo, ani dla męża, to ja rozdaję karty i nigdy nie mówię, że mam mięso między nogami, by się żaden zbok nie podniecił.