Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak zareagowac na smsy od by艂ego faceta???

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Rozstalismy sie 5 mc temu. Na poczatku kontaktowalismy sie ze soba jako znajomi ale on mnie olewal wiec przestalismy sie kontaktowac calkowicie. Teraz on do mnie pisze np "co slychac?" "Dbasz o siebie itp" . Jeszcze kilka mc temu bym sie cieszyla ale teraz jest mi on ca艂kiem oboj臋tny i w zasadzie nie chce utrzymywac z nim kontaktu. Jak mam reagowac na jego smsy? Nic nie odpisywac czy odpisywac ale jakos oschle np ok.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
olej tak jak on wczesniej Ciebie. Rozstali艣cie sie, to zamkni臋ty temat, szkoda czasu ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To chyba faktycznie nie bede odpisywac. Skoro po rozstaniu nie chcial zebysmy zostali znajomymi to niech teraz nie zmienia zdania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmienic numer i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 To chyba faktycznie nie bede odpisywac. Skoro po rozstaniu nie chcial zebysmy zostali znajomymi to niech teraz nie zmienia zdania Nie wiem jeszcze ile macie lat, ale go艣膰 nie zachowuje si臋 dojrzale. Ju偶 nie wspomne, ze bawi si臋 Tob膮. Mia艂 sznase, chcia艂a艣 zosta膰 znajomymi on nie chcia艂 wi臋c o co mu teraz chodzi? Nie daj si臋 wci膮ga膰 w jakies g艂upie gierki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chce sie dac wciagnac w gierki dlatego wlasnie tu zapytalam jak najlepiej zareagowac. Nie chcialabym wyjsc na chamska ale widocznie trzeba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasami trzeba by膰 chamskim i odci膮c si臋 grub膮 krech膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e on kocha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak, kocha na pewno bo napisal jakiegos smsa. Dajcie spokoj. W takie cos nie chce sie bawic dalej. Koniec to koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pasuje ci to nie pisz, ile masz lat 14?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie odpisuj nie rob z siebie dziewczyny ktora wroci na jego zawolanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j te偶 kiedy艣 tak robil, nawet si臋 na mnie obrazi艂 jak go nie zauwa偶y艂am na ulicy i cz臋艣膰 nie powiedzialam, p贸艂 roku tak pisal, przesta艂am odpisywac, bo ju偶 mia艂am innego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po ile mia艂a艣 smsy? Ja mam po 50 groszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
drogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no m贸j ex pisze 偶e kocha teskni ,nie moze sobie poradzic ,偶e nigdy nie znajdzie takiej jak ja itp ,tylko to juz musztarda po obiedzie,kiedy ja przechodzi艂am ci臋偶k膮 depresje po naszym rozstaniu on hasa艂 po burdelach ( niby szuka艂 tam pocieszenia:D) W og贸le nie odpisuje ,a nr zablokowa艂am bo tez dzwoni,nie wiem jak zablokowac smsy. Teraz to ja jestem sama ale mega szcze艣liwa 偶e los oszczedzi艂 mi takiego dupka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamiast dziecinnego milczenia wystarczy napisac krotki sms typu nie pisz,nie dzwon,nie zycze sobie.

Udost臋pnij ten post