Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zareagowac na smsy od byłego faceta???

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie 5 mc temu. Na poczatku kontaktowalismy sie ze soba jako znajomi ale on mnie olewal wiec przestalismy sie kontaktowac calkowicie. Teraz on do mnie pisze np "co slychac?" "Dbasz o siebie itp" . Jeszcze kilka mc temu bym sie cieszyla ale teraz jest mi on całkiem obojętny i w zasadzie nie chce utrzymywac z nim kontaktu. Jak mam reagowac na jego smsy? Nic nie odpisywac czy odpisywac ale jakos oschle np ok.

Gość gość
olej tak jak on wczesniej Ciebie. Rozstaliście sie, to zamknięty temat, szkoda czasu ..

Gość gość
To chyba faktycznie nie bede odpisywac. Skoro po rozstaniu nie chcial zebysmy zostali znajomymi to niech teraz nie zmienia zdania

Gość gość
zmienic numer i tyle

Gość gość
gość dziś To chyba faktycznie nie bede odpisywac. Skoro po rozstaniu nie chcial zebysmy zostali znajomymi to niech teraz nie zmienia zdania Nie wiem jeszcze ile macie lat, ale gość nie zachowuje się dojrzale. Już nie wspomne, ze bawi się Tobą. Miał sznase, chciałaś zostać znajomymi on nie chciał więc o co mu teraz chodzi? Nie daj się wciągać w jakies głupie gierki

Gość gość
Nie chce sie dac wciagnac w gierki dlatego wlasnie tu zapytalam jak najlepiej zareagowac. Nie chcialabym wyjsc na chamska ale widocznie trzeba.

Gość gość
Czasami trzeba być chamskim i odciąc się grubą krechą...

Gość gość
Może on kocha?

Gość gość
No tak, kocha na pewno bo napisal jakiegos smsa. Dajcie spokoj. W takie cos nie chce sie bawic dalej. Koniec to koniec

Gość gość
Nie pasuje ci to nie pisz, ile masz lat 14?

Gość gość
nie odpisuj nie rob z siebie dziewczyny ktora wroci na jego zawolanie.

Gość gość
Mój też kiedyś tak robil, nawet się na mnie obraził jak go nie zauważyłam na ulicy i część nie powiedzialam, pół roku tak pisal, przestałam odpisywac, bo już miałam innego faceta

Gość gość
a po ile miałaś smsy? Ja mam po 50 groszy

Gość gość
no mój ex pisze że kocha teskni ,nie moze sobie poradzic ,że nigdy nie znajdzie takiej jak ja itp ,tylko to juz musztarda po obiedzie,kiedy ja przechodziłam ciężką depresje po naszym rozstaniu on hasał po burdelach ( niby szukał tam pocieszenia:D) W ogóle nie odpisuje ,a nr zablokowałam bo tez dzwoni,nie wiem jak zablokowac smsy. Teraz to ja jestem sama ale mega szcześliwa że los oszczedził mi takiego dupka

Gość gość
zamiast dziecinnego milczenia wystarczy napisac krotki sms typu nie pisz,nie dzwon,nie zycze sobie.