Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję coś do niego, a czy on cos do mnie czuje?

Polecane posty

Gość gość

Pracujemy razem, widzimy sie codziennie. Czuje do niego cos, ale to nie jest takie proste,bo ja mam kogoś.... on jest wolny. Widze jego wzrok jak widzimy sie gdzies z daleka, az mnie przeszywa jest takie głebkie spojrzenie. Jest pomocny. Ostatnio poszlam myc kubek, on stał w kuchni i pytam czy moge pierwsza umyć, a on na to: daj ja umyje. Troche mi sie glupi zrobiło, ale powiedziałam ok i podziekowałam. On na to : :ze nie jestemy tacy straszni jak wam kobietom sie wydaje". W stosunku do mnie ciezko mu samemu z siebie zaczac temat, a z innymi osobami rozmawia bez problemu. Jak juz zaczniemy rozmowe to jest miły. Kilka razy go przypałam jak patrzy na mnie dosłownie sie wpatruje, ale pytajac dlaczego tak patrzy odpowiedział np. "jak tak patrze, ale juz nie mysle( ze niby ze zmeczenia czy cos), czyli cos bez sensu. Mam kogoś i on o tym wie, i jak myslicie czy to go w jakis sposob hamuje? Jak myslicie czy on cos do mnie czuje? Tylko proszę nie piszcie porad w stylu "masz faceta opamietaj się" bo mnie takie porady nie interesują.

Gość gość
Czuje cos do Ciebie! Tylko jesli kochasz swojego faceta, to badz uczciwa i zapomnij o gosciu z pracy

Gość gość
A po czym to stwierdzasz {16:46] ,że on cos czuje? Bo mnie samej na prawde ciezko to stwierdzic? Wiem powinnam byc uczciwa, ale jak to sie mowi to jest silniejsze od mnie, jak go widze to głupieje ...

Gość gość
Gapi sie na Ciebie, jest mily i wstydzi sie zaczac temat, bo pewnie go oniesmielasz. Chyba, ze jest niesmialy, wtedy moze po prostu wydawac sie moze, ze cos jest na rzeczy, niesmiali ludzi zazwyczaj sa bardzo mili. Badz tylko uczciwa ze swoim obecny facetem.

Gość gość
do Raczej nie jest niesmialy, gadatwliwy w stosunku do innych,jak jest w towarzystie.

Gość gość
Wiec moim zdaniem mu sie podobasz, ale trudno to stwierdzic na pewno nie znajac czlowieka

Gość gość
kocha cie

Gość gość
kocha? a dlaczego tak uwazasz? nie za mocne słowo?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawde czuje, co mysli, czy macie przed sobą przyszłosc napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Namiary na nią to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Pomożci!!!! co myslicie?