Gość Skołowana002 Napisano Kwiecień 25, 2016 Cześć Dziewczyny, Mam okropny dylemat z tym co dalej robić i jak sama sobie poradzić z tą myślą. Jestem z chłopakiem już od 5 lat, ostatnio bardzo się dla mnie zmienił i było między nami wyśmienicie. Ale sytuacja miała miejsce w weekend. Mieliśmy imprezę rodzinną, po której wieczorem wybraliśmy się do klubu z bratem i jego osobą towarzyszącą, czyli moją koleżanką z pracy. Dodam że często w 4 chodzimy na imprezy. Sytuacja miała miejsce w aucie. Na tyle siedziałam ja z koleżanką i pomiędzy mój chłop. Był pod wpływem alkoholu jak my wszyscy. W trakcie gdy jechaliśmy autem zaczął mnie przytulać, całować a gdy byłam oparta o niego puścił jedną dłoń i oparł ją o koleżankę po czym położył ją na kolanie koleżanki. Ta odsunęła mu szybko rękę. Do dziś mam cał obraz przed oczami. On się tego wypiera. Ja mam straszy żal i niechęć do niego i nie mogę się pozbierać. Dodam że wcześniej nigdy się nic takiego nie zdarzało. Co radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach