Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś Wam kiedyś powiedział, że jesteście sztywni??

Polecane posty

Gość gość

Jak na to zareagowaliście? Bolało Was to?

Gość gość
Wiele razy to usłyszałem od dziewczyny, jak byłem młodszy to już przy pocałunkach mi sztywniał i jak dziewczyna położyła mi rękę na kroczu, to chwilę później powiedziała że jestem sztywny :P

Gość gość
nie pamietam czy ktos to w koncu powiedzial, nie ma to znaczenia bo sama wiem, ze jestem sztywna i w ogole mi to nie przeszkadza. nie rozumiem glupich zartow, nie potrafie smiac sie z niczego, nie lubie przytulan, caluskow, dotyku obcych ludzi. i dobrze mi z tym.

Gość gość
tak,w sensie,ze jestem spięta..bo jesli chodzi o zartowanie to nie jestem sztywna. Ale niesmialosc powoduje u mnie skrępowanie..i jak mi ktos mówi,że jestem sztywna to mnie dodatkowo spina..

Gość gość
Sztywny czyli oschły, chłodny, twardy, oziębły, nie okazujący emocji.

Gość gość
Tak, jak byłam bardzo młoda i poszłam ze starszą siostrą do jej znajomych i źle się tam nie czułam, nic nie mówiłam, siedziałam cicho w kącie, miałam wtedy z 11-12 lat, nie pamiętam już dokładnie. I potem jakiś jej kolega powiedział, że jestem sztywna, przykro mi się zrobiło... No cóż jakbym sie rozebrała i wskoczyła mu na jaja to bym pewnie sztywna nie była, ale tak ;)

Gość gość
bylem kiedys w smierci kolinicznej i pan w prosekturiom powiedzial ze jestem sztywny

Gość gość
Nie potrafię być dusza towarzystwa,zawsze byłem poważny,opanowany ze słabym poczuciem humoru,dlatego jestem starym kawalerem