Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszĸaa

Heheshki jesteś pogadajmy..

Polecane posty

Chciałam cie przeprosić bo nie byłam dla ciebie ostatnimi czasy zbyt miła.

No wiesz byłam bardzo obrażona że udostępniłeś prawikowi moje nagie fotki. To miała być nasza tajemnica. Wiesz że planowałam spotkanie. Dojechała bym do ciebie i może została na noc

A może Myszkio jeszcze raz pomyślisz nad tą propozycją? :P Chciałbym mieć moją Patrysię u siebie w łóżeczku :)

Narobiłeś dymu na całe forum. Ale pokazałeś mi że potrafisz być niegrzeczny zaimponowałeś mi muszę ci powiedzieć. :-)

Wiesz smakoszu to nie jest takie proste. Bo pojawił się ktoś i to z tego forum.

Chciałabym się z tobą spotkać a nawet poleżeć w łóżeczku.Nawet rozmawiałam z wujkiem pożyczyłby mi reno lagune. Ale ta sprawa ze zdjęciami nie daje mi spokoju. Zgodzisz się żebym zabrała kogoś jeszcze tzn drugiego faceta zmieści się w twoim łóżeczku?

kto to niby jest? ten p********y Łukaszek który na Ciebie ciągle ma chrapkę? Mam od niego większy temperament, tylko ja Cię zdołam zaspokoić Myszkio :P

Kotek, najpierw muszę Cię mieć tylko dla siebie, później ewentualnie możemy se pomysleć o trójkątach i czworokątach :D

Neptyk ty prawiczyno p********a wypad stąd!! odp*****l się od mojej Patrysi w końcu bo ci w*******le lepę na ten frajerski ryj!!! 😡

Gość gość
Ktoś chyba nie ma swojego życia :D

Gość gość
znowu te wszystkie kafeteryjne cwele pisza same ze soba o niczym :) frajerstwo i tyle !!

Smakoszu nie obrażaj Neptyka bo właśnie o nim myślałam. Chciała bym mieć dwóch prawików na tą wyjątkową noc. Wiecie że dobrze kto tu decyduje.

Patrysiu, nie będę mógł znieść, że właśnie inny niż ja mógłby w Ciebie wchodzić :( Kocham Myszkio tylko Ciebie, po co Ci inny skoro to ja jestem mistrzem w te klocki? Dobrze wiesz, że mógłbym zapewnić Tobie raj... Wybierz mnie, Kwiatuszku :)

Tylko że ja mam zasady albo oba albo nikt. Chce to zrobić z dwoma prawiczkami i koniec.

Gość gość
jeszcze neptyĸiem pisz moon

No tak, wóz albo przewóz... Jeżeli choć w taki sposób będę se miał okazje Ciebie zasmakować, to się na to godzę :D Tylko Neptyk niech se za dużo nie myśli :P

Piwosz stul pysk ty leszczu na lepe bo zbiorę ekipę i cie s********u dojedziemy to już więcej ryjca nie otworzysz i wara od mojej Patrysi :D

Czeka nas wieczór pełen wrażeń i miłosnych uniesień będziecie zadowoleni obaj już ja o to zadbam :-) 😘