Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Moje dzieciaki wymyśliły park rozrywki na majówkę. To nastolatki (11 i 13), gdzie z nimi jechać? Disneyland to chyba dla młodszych dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Faktycznie Disneyland to raczej dla małych. Mój syn z kolegami lubi Heide-Park lub Prater. Na Praterze to nawet my sie dobrze kiedyś bawiliśmy. :-) Pytanie czy wolicie Austrię czy Niemcy? Jeśli nie macie jeszcze biletów, to polecam zajrzeć na parkmanię. Bardzo fajne ceny, strona przyjazna łatwo wszystko sprawdzić i zamówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Heide-Park jest super, niedaleko Hamburga, gdzie mam rodzinę. Fajnie, że w parkmanii można tak łatwo kupić i szybko dostać te bilety! Idealne dla osób, które planują w ostatniej chwili takie atrakcje. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 http://www.pepeland.pl - Park rozrywki Łomianki to świetny wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2016 Tak jak ktoś wspomniał wcześniej Heide-Park jest dla starszych dzieci, ewentualnie Gardaland, tam znajdą się rozrywki dla dzieci w różnym wieku. Na stronie Parkamnii możesz znaleźć konkurencyjne ceny (szczególnie dla Heide-Park). A jak chcesz jechać poza Europę to też polecam pogrzebać na tej stornie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2016 Park Rosenau w Pokrzywnej. Moim dzieciom (10 i 14 lat) bardzo się podobało. Zresztą nam dorosłym też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2016 Moge zaproponować park rozrywki dla dzieci http://ceramilandia.pl/. Na pewno nastolatkowie znajdą tam coś dla siebie, bo wybór gier i zabaw jest przeogromny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2016 Heide Park jest najlepszy dla nieco starszych osób, które chcą sie zabawić. Też kupuję bilety na stronie Parkmanii, bo mozna też trochę przyciąć na cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Wysyłają te bilety z Parkmanii na maila później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2017 Tak, masz bilety na mailu w ciągu godziny i musisz je wydrukować. Na miejscu wymieniasz na te zwykłe bilety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2017 A można tam kupić bilety niedatowane? Na innych stronach widziałam, że tak jest. A i czy można tam rezerwować jakiś nocleg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2017 Tak! Niedatowane jak najbardziej, a z noclegiem też nie ma problemu. Czasem jest taka oferta, że można zarezerwować nocleg i masz w cenie wejściówki. Śledź stronę Parkmanii, ceny zmieniają się sezonowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2017 A tańszy nocleg też można bookować przez np. parkmanię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2017 Właśnie sama zamawiam nocleg przy Legolandzie w Niemczech. Zabieram tam właśnie takich chłopaków 11 i 13 lat. Jakbym miała kupić bilety na wejściu te 30% drożej to nie wiem czy mogłabym im taką rozrywkę zafundować w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2017 A co sądzicie o rabkolandzie? Gdzieś czytałam, że w tym roku pojawiła się tam masa nowych atrakcji, był ktoś w tym sezonie i może się wypowiedzieć? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2017 Można wykupić nocleg przez tę stronę oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2017 rabkoland jest bardzo dobrą opcją! :P i wcale nie trzeba śmigać gdzieś za granice zęby się dobrze bawić, niech nikt nie wierzy w takie bzdury ;) Do tego ceny są naprawdę ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2017 Galeria Handlowa. Ulubiony park rozrywki dla nastolatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 moim zdaniem jeżeli chodzi o to co mamy w Polsce, to chyba rabkoland dla dzieci jest najlepszą opcją, byliśmy w tym roku i było cudnie! Masa atrakcji, naprawdę dobre ceny. Polecam sobie sprawdzić na co tam u nich można liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2017 Czy to prawda, że w Disneylandzie w lecie są promocje na noclegi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 Na pewno jeśli już teraz zaplanujesz wyjazd latem to kupisz bilety w naprawdę niskich cenach. Sama już upolowałam nocleg - 4 noce w cenie 2 na stronie Parkmanii. Na wiosnę bilety będą już droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2019 Dla nas zawsze świetna zabawa jest na Jurze Krakowsko – Częstochowskiej w Parku Ogrodzieniec. Naprawdę fajne miejsce, bardzo przyjemnie zorganizowane atrakcje, zróżnicowane dzięki temu każdy może się świetnie bawić tematycznie będzie można wybrać różne propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominiklenos 1 Napisano Maj 27, 2022 Ale tutaj to chyba nie ma specjalnie o czym dyskutować. Energylandia jest bezdyskusyjnie liderem, ma zdecydowanie najwięcej atrakcji, jest wciąż rozwijany i tak powinno być. Trudno mi sobie nawet wyobrazić, aby ktoś w Polsce mógł zaproponować coś atrakcyjniejszego. Raczej nie ma na to najmniejszych szans, ale czas pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniajarnicka 0 Napisano Sierpień 22, 2022 Ja w tym roku spędzając wakacje w Małopolsce miałam okazję bawić się z grupą znajomych dziećmi w Zatorland w Zatorze k/Oświęcimia. Miejsce nawet dla mnie, dojrzałej osoby, całkowicie magiczne. Mieliśmy specjalnie zamówione 2 noclegi, żeby zwiedzić wszystkie atrakcje. Dla starszych najlepszy był lunapark i park mitologii (świetna lekcja historii). Młodsi ubawili się w parku ruchomych dinozaurów i parku owadów. Nie zabrakło też atrakcji wodnych. Sami zobaczcie: ul. Parkowa 7, 32-640 Zator, Małopolskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach