Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krioliza czy działa ?

Polecane posty

Gość gość

hej, jestem oczywiście na diecie , ćwiczę, zdrowo jem i pije dużo wody, ale niestety kilogramów się nazbierało ale co gorsza cellulit... znajoma wspominała mi o kriolizie, ale ja jestem zielona w temacie... czy to działa?

Gość kriolizawartoale
hejka! powiem Ci tak - działa, ale jest dla cierpliwych bo na efekty trzeba poczekać.. ja jestem z Poznania, zrobiłam w SPA1306 w termach maltańskich, na dodatek załapałam się na fajną cenę :) efekty widoczne bardzo, ale po czasie, oczywiście pije też dużo wody i staram się ćwiczyć.

Gość gość
działa działa :) ale ważny jest też ruch! i MŻ! bo z nieba 20 kilo nam nie spadnie ;) a termy maltańskie znam, ze spa nie korzystałam jeszcze ale sauny uwielbiam!

Gość gość
działa!!!!! ale trzeba cierpliwości;)

Gość jagna88
ja podobnie jak jedna z was zrobiłam sobie miesiąc temu kriolizę w termach maltańskich (spa1306) i efekty najmocniej widoczne są dopiero teraz - i to jak! oczywiście jestem też na diecie (typowe MŻ no i bez fast foodów) i im bliżej lata tym lepiej, także polecam zabieg kriolizy bo naprawdę może pomóc, zwłaszcza na cellulit.

Gość gość
ja po kriolizie byłam załamana - tydzien, dwa, trzy - zero efektów.. ale nagle BOOM - pojawiły sie po 4 tygodniach a po 6 są naprawde rewelacyje! i to na 100% krioliza bo nie zmieniłam nic w swoim trybie zycia oraz odzywiania:)

Gość gość
działa, działa faktycznie (moja mama miała) ale nie ma cudów i mimo wszystko zalecałabym diete i duzo picia wody;)

Gość gość
działa, ale wymaga cierpliwości no i niestety grubszego portfela.. ale warto, zwłaszcza jeśli oprócz tluszczyku mamy tez cellulit. A co do cen to wiem ze teraz w Poznaniu w spa 1306 maja promocje wiosenne

Gość gość
działa. ale trzeba być cierpliwym - tłuszczyk nie zniknie w kilka godzin, a kilkanaście dni.

Gość gość
działa, ja robiłam lata temu, po porodzie i pomogło.. a co do spa 1306 o którym piszecie, chodze tam regularnie na masaże i bardzo polecam;)

Gość gość
działa :) tez kiedys nie wierzyłam dopóki nie widziałam efektów u siostry. ja jestem szczupła ale jak kiedys przytyje i odpukac zrobi mi sie cellulit, to juz wiem ze polece na kriolize;)