Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz nakazuje być w kościele na komunie o 10 a mała ma fryzjera z rana!

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co, te klechy naprawde robia wszystko aby byc znienawidzeniu. Kaza byc GODZINE przed w kosciele z dzieckiem na 1 komunie, a mala ma miec jeszcze z rana fryzjera wiec nie wiem jak to zrobimy, jako jedyna matka powiedzialam ze ja przyjade o tej o ktorej mi wygodnie bo komunia jest dla nas a nie dla ksiedza. Inne matki kiwaly glowami ze zrozumieniem. Nie wiem czy napisac do kurii, biskupa czy cos.

Gość gość
to po jaką cholerę ten fryzjer? Myślisz, że łatwo jest ogarnąć taką ilość dzieci? Godzina to minimum.

Gość gość
Fryzjer aby dziecko ładnie wyglądało, durne pytanie debilnych ludzi.

Gość gość
To nie możesz iść na 9 do fryzjera? Jak doplacisz, to przyjdzie godz. wcześniej.

Gość gość
olej księdza. jak przyjdziesz później to przecież nie wyrzuci was z kościoła. i wierz mi, nie będziesz jedyna, która się spóźni. jak ktoś napisał - dzieci trudno ogarnąć i jakby każdy przyszedł 5 min przed, to byłby sajgon. a tak - nadgorliwi się dostosują, reszta przyjdzie później, parę osób w ostatniej chwili i wszystko będzie ok.

Gość gość
dziecko do fryzjera przed I komunią! was już, drogie mamuski, nic przed głupotą nie uratuje świat całkimj idiocieje :( jakieś celebrytki robicie z tych swoich dzieci nie umiesz jej uczesać sama?

Gość gość
no p***********o, komunia dla dziecka, ale dziecko do fryzjera. Sama wierząca nie jestem, ale tu ksiądz ma rację. I jeszcze ta gadka o znienawidzeniu.Bo ksiąz ma do ogranięcia calą masę dzieciaków i ma w d***e kto kiedy fryzjera zamawiał.