Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłótnia z mężem

Polecane posty

Gość gość

Dzis podczas kolejnej klotni z mężem,uslyszalam dziwne słowa.On zapytal mnie ,dlaczego nie odeszlam od niego kiedy ponad 15lat temu,znalazlam jego zdjecia z inna kobietą?Dodal ,ze jestem jakas porąbana,bo kazda normalna kobieta odeszlaby.On ulozylby sobie zycie na nowo i ja tez.A tak nadal sie szarpiemy.Co sądzicie?

Gość gość
woli, zebys to Ty go zostawiła..bo tak miałby wyrzuty sumienia..wniosek: jest z Toba dla wygody. No ale baby takie sa ze czasami nawet facet zdradza a one przymykaja na to oko i tak d**y nie rusza i siedza z facetem bo sa uzaleznione calkowicie od niego

Gość gość
sadze ze ma racje..dlaczego nie odeszlas? czesto zdrada oznacza zanikanie milosci..wiec nie dalo ci to jakso do myslenia? jak ma sie skok w bok to sie fotek pamiatkowych nie robi :) to juz cos bardziej powaznego :)

Gość gość
A czemu nie przyszlo mu do glowy,ze moze darowalam mu te wyskoki,bo sa wazniejsze i glebsze sprawy w życiu?Moze nalezy pomyslec i docenic taką osobe?On raczej tępi mnie i nienawidzi za to.Mogl wiele razy odejsc,a sam tego też nie zrobil.

Gość gość
nie odchodzisz bo on nie odchodzi?

Gość gość
On zdradzil,niech on odejdzie.Mną sie wysluguje,zeby pozniej mogl powiedziec,ze niedobra zona go zostawila.Nie ma za grosz honoru i jaj.

Gość gość
babo wstydu nie masz , facet zdradzil a ty siedzisz dalej uzalezniona od niego , nie trawie takich suk , jestes gorsza od tych facetow co zdradzaja

Gość gość
Weź sie czep 09:45 są gorsze, jeszcze powinna mu mieszkanie zostawić i wziąć na siebie winę w sadzie :) Spakuj dziada i niech cie zostawia albo pstryknij sobie jakieś fotki z facetem, zeby miał ułatwione zadanie :)

Gość gość
A gdybym to ja zdradzila....?Kto wtedy mialby odejsc..?Nie wierze,ze powiecie ,iz on...Wiekszosc wskaze znowu na mnie...

Gość gość
Dokladnie to chcial wymusic na mnie,zebym przyznala,iz to ja jestem z przyzwyczajenia i nic od dawna nie czuje do niego.Uwazam, ze celowo mnie psychicznie męczy.

Gość gość
tobie to pasuje kretynko , siedz z nim i nie nazekaj

Gość gość
Powinnas zastanowic sie czy warto nadal zostac w tym zwiazku. Napisz do mojej wrózki Sofii. Napisze Ci czego mozesz spodziewac sie w przyszłosci. Namiary na nią to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Czy to nie jest tak jakby ktos inny popelnil przestepstwo,a ktos zupelnie inny ma poniesc kare?