Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szefowa miała prawo mnie zwolnić???

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam 20 lat i parę miesięcy temu podjelam moja pierwsza prace miałam wtedy 19 lat. Była to praca na kuchni w restauracji. Dwoilam się i troilam,ale jak wiadomo wszystkiego nauczyć się od razu po prostu nie da. Miałam problem z odnalezieniem się co gdzie leży itd. Ale uważam ze jak na moje 3 miesiące pracy szło mi nieźle. Jestem atrakcyjna dziewczyna i od samego poczatku jak przyszlam wzbudzalam zainteresowanie chłopaków. Myślę ze szefowa mnie za to nie lubiła. Byłam na okresie próbnym. Po 3 mies oznajmiła mi ze zwalnia mnie :( Powodem było to ze niczego się nie nauczylam nie staram się itd.. Moja pewność sb upadła w tej kwestii bo teraz wychodzenia z założenia ze nawet jak się bardzo staram to i tak mnie zwołania i boje się iść przez to do pracy :( Wiem,trochę głupie. Za parę mies chciałam wyprowadzic się z domu i muszę iść do pracy. Strasznie się boje tego ze mnie znowu zwolnia mimo starań. czy ktoś może mnie pocieszyć i wesprzeć?:( Bardzo prosze. :(

Gość gość
jak jesteś taka oh ah atrakcyjna to szukaj pracy w której szefem będzie facet - większa szansa że nie zwolni nawet jak nic nie będziesz potrafiła

Gość gość
Nie napisalam ze jestem oh ah nigdy się tak nie zachowywalam. Po prostu jestem świadoma swojej urody. Zawsze jestem dla wszystkich mila i pomocna.

Gość princessinthesky
Piszesz że wzbudzałaś zainteresowanie. Kwestia tego czy to jedynie twoja uroda, czy np. ubierałaś się wyzywająco czy nieprofesjonalnie? Jak ty reagowałaś na to zainteresowanie? Pytam tylko dlatego że trzeba wyciągnąć wnioski, jeśli jest z czego je wyciągać. Nie przejmuj się tym tam bardzo, to tylko 3 miesiące, niedługo znajdziesz nową pracę, a tej nie będziesz nawet wpisywać do CV. Na pewno się dużo rzeczy nauczyłaś i w nowej pracy pójdzie ci lepiej. Każdy ma swoje wzloty i upadki. Mi też w pierwszej pracy w moim zawodzie nie szło za dobrze, a teraz pracuje w dużo lepszej firmie i nie mam żadnych problemów,

Gość gość
ja bym się wkurzała gdybym musiała ciągle komuś coś tłumaczyć, mówić gdzie co jest, pokazywać bo się ktoś nie może przez trzy miesiące ogarnąć, to jednak trochę długo. A wyfgląd nie ma nic do rzeczy, wiele pięknych dziewczyn pracuje w róznych miejscach i jakoś nikt ich nie wyrzuca ani nie traktuje gorzej z tego powodu.