Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gaz paraliżujący

Polecane posty

Gość gość

Cześć, często wracam wieczorem do domu po pracy. W okolicach godziny 21-22. Chciałabym kupić sobie gaz dla bezpieczeństwa, jednak w okolicy nie mogę nigdzie znaleźć i zastanawiam się nad zamówieniem przez neta. Doradzicie mi jakiś sklep?

Gość gość
Zamów sobie przez stronę spyshopu, masz tam dużą ofertę, albo znajdź ich sklep stacjonarny. A jak nie to zapytaj znajomych gdzie kupili swoje. Ważne, żeby miał wysoki współczynnik SHU, im więcej tym gaz ma większą moc paraliżującą.

Gość gość
No to już masz odpowiedź. Ja również zamawiałem swój, przez internet. Chyba nawet w tym samym sklepie spyshop, choć nie pamiętam dokładnie bo to było ze dwa lata temu. Ale gaz bardzo dobry a do tego niedrogi. Night Guard Defender się nazywa i coś goło 100-115 złotych kosztował.

Gość gość
"No to już masz odpowiedź. Ja również zamawiałem swój, przez internet. Chyba nawet w tym samym sklepie spyshop, choć nie pamiętam dokładnie bo to było ze dwa lata temu. Ale gaz bardzo dobry a do tego niedrogi. Night Guard Defender się nazywa i coś goło 100-115 złotych kosztował." Ja kiedyś kupiłem na jakimś targu ulicznym i po jakimś pół roku zalegania w szufladzie postanowiłem sprawdzić czy jeszcze działa. I coś było chyba nie w porządku. Strumień stracił chyba swoją moc. Więc poszedłem do jakiegoś sklepu i kupiłem normalny, porządny gaz. Co prawda zapłaciłem trochę więcej ale wiem, że ma wszystkie atesty i co tam jeszcze trzeba.

Gość gość
"No to już masz odpowiedź. Ja również zamawiałem swój, przez internet. Chyba nawet w tym samym sklepie spyshop, choć nie pamiętam dokładnie bo to było ze dwa lata temu. Ale gaz bardzo dobry a do tego niedrogi. Night Guard Defender się nazywa i coś goło 100-115 złotych kosztował." No dobra, chyba przejdę się to jakiegoś tego spyshopa i zapytam. Może mi coś doradzą. Pozdrawiam