Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmarcin

call center chory regulamin i kierat pomóżcie pilnie

Polecane posty

Gość nmarcin

Tu na call center na sali jest 80 osob kazdy zalogowany i na przerwe co 10 minut może iśc tylko jedna osoba. Na stanowisku obok mnie siedzi dziewczyna, ktora od 9 rano nie moze na chwile zejsc. Przepadly jej dotąd 2 przerwy na ktore dostala zgode, ale poniewaz miala telefony to poszly inne osoby. Potem dzwonila prosic przerwe to za kazdym razem zadzwonic późnij. A wierci sie juz bardzo na krzesle. Mowi mi, że pisała juz maile 'przerwa-toaleta' to odpowiedzieli ze zgoda na 16.20 do 16.30, dopiero!, a zaraz potem ma o 17-17.30 zwyklą przerwe planową to juz nie obchodzi ich. Chciałbym jej pomóc, ale nie wiem co poradzić?

Gość nmarcin
uprzedzając odpowiedzi dodam jeszcze ze nie mogę oddac jej swojej dodatkowej przerwy bo juz ją miałem i nie zgłaszałem się na kolejną żeby nie zwiększać jej kolejki

Gość gość
A co ciebie obchodzi jej przerwa? Malo masz swoich zmartwien? Poza tym nie narzekaj tylko szukaj sobie innej prace. Powodzenia!

Gość nmarcin
obchodzi mnie czy nie to chcialbym jej pomóc bo widze co sie dzieje i gdzie juz się trzyma. tak mi jej szkoda

Gość gość
nic nie poradzisz

Gość nmarcin
niech ktoś podpowie co mogłbym zrobić, jak pomóc? ona juz placze prawie

Gość gość
kiedys pracowalam w callcentre i tez byly takie glupie zasady ze tylko jedna osoba mogla byc poza stanowiskiem na przeriwe.tyle ze nas bylo tylko 25 osob