Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi biednych, głupich Polek

Polecane posty

Gość gość

Tak patrzę na rodaczki i strasznie mi ich żal. Piorą, gotują, sprzątają i usługują leniwym, brzydkim, zaniedbanym seksistom, którzy są przekonani, że wszystko im się od kobiety należy. Do tego od tych swoich przekonanych o własnej wyjątkowości grubasów słyszą wypominania,gdy tylko przytyją pół kilo. Dziewczyny, dlaczego sobie na to pozwalacie? Czemu pozwalacie Polakom sądzić, że są królami i wszystko im wolno i każde świństwo i dokuczanie wam przejdzie? Zwiedziłam wiele krajów Europy i takiego zacofanego podejścia do kobiet nie spotkałam nigdzie. Polki, kiedy się obudzicie?

Gość gość
zajmowanie sie domem to chyba nie jest najgorsza rzecz jaka moze spotkac kobiete jednak...

Gość gość
Byłaś kiedyś we Włoszech, Grecji, Hiszpanii, Portugalii? Bo najwyraźniej nie. Szkoda. Bo wiedziałabyś, że tam dla facetów najważniejsza jest mama, że faceci zdradzają nagminnie, że kobieta jest do seksu i gotowania.

Gość w służbie rodzinie
jesli kobieta zakłada rodzine to chyba powinna sie liczyć z tym ze będzie musiała gotować sprzątać,prać,prasować itp ,ja tego nie postrzegam w kategoriach niewolnictwa zwłaszcza jesli męzczyzna utrzymuje rodzine

Gość w służbie rodzinie
co innego gdy pracują zawodowo oboje,a facet przychodzi ,uwala sie przed tv z piwskiem w ręce,a ona musi go obsługiwać i wykonywać wszystkie prace domowe sama biegając z wywieszonym jęzorem

Gość gość
Nie no wedlug mnie polacy to faktycznie buraki. Najgorsze u polskich mezczyzn jest naduzywanie alkoholu, niezaradnosc w kuchni i domowych obowiazkach oraz poglad ze jako mezczyzna ma domu decydowac. no i jeszcze brak umiejetnosci w lozku. Owszem sa faceci nowoczesniejsi, ale nadal wieszkosc to buraki.

Gość gość
A Polki to buraczanki :) Ale poważnie, mają dwie lewe ręce, niczym się nie interesują, najlepiej to pasożytować na facecie, on ma mieć mieszkanie, samochód, a lala niczego według buraczanek nie musi, nawet pracy. Tylko seriale, kosmetyki, plotki, bieda umysłowa. A w łóżku kłody.

Gość gość
18:36 idealnie podsumowałeś ;)