Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidiaaaaaaaaa

Składanie życzeń rodzicom chłopaka (niewiadomym teściom)

Polecane posty

Gość lidiaaaaaaaaa

Jakiś czas temu mama mojego chłopaka miała urodziny (fakt nie przepadam za nia ,ale kupiłam jej bombonierkę z własnej nieprzymuszonej woli hehe :D i złożyłam życzenia). 2 dni temu miała owa kobiecina imieniny. Spotkałam się z chłopakiem i wybieraliśmy "od niego i jego siostry prezent dla jego mamy bo siostrze coś wypadło i miałam doradzić,okej) . Zajechaliśmy do mojego domu a mój chłopak wybrał numer do swojej mamy i bez słowa dał mi telefon do ręki . Rozłączyłam zanim zdążyło połączyc. Usłyszałam od niego taki tekst "No dalej złóż życzenia mojej mamie"... myslałam ,że coś mnie strzeli w tym momencie.... dzisiaj jadę do chłopaka i wiadomo się z nią spotkam siłą rzeczy... kupiłam dużą czekoladę... nie wiem czy z każdej okazji składać życzenia...dla mnie to śmieszne jak nawet nie jesteśmy rodziną , wiadomo kultura kulturą ale nie co każde święto...Jeszcze te naciski mojego chłopaka- ja w życiu bym mu czegoś takiego nie powiedziała żeby mojej składał mamie :O

Gość lidiaaaaaa
Myślę,że to wszystko zależy od relacji... z moją mama ma świetne, a jego hmm mysli że jest fajna a nie jest (bynajmniej w moim odczuciu) i się do wszystkiego wtrąca....

Gość gość
mnie to wygląda na maminsynka, radzę Ci spieprzać i wiem co piszę. Jakby mi debil dał słuchawkę to bym go ye\bnela nią, a co do mamusiek to lepiej trzymac dystans