Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinien wygladac taki zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z chlopakiem od 3 lat. Czesto sie jednak klocimyi to o takie glupoty ze pozniej tylko o to jestem zla. Jest to moj pierwszy powazny zwiazek i nie wiem jak to jest u innych (co jest normalnr a co nie) A jak to jest u Was? O co najczesciej sie klocicie? Czesto gdzies wychodzicie? Jak spedzacie wolny czas? Przeszliscie przez sytuacje na ktorych wspomnienie chce wam sie wrecz plakac? Licze na powazne odpowiedzi..:) pozdrawiam. :)

Gość gość
jestes w związku od 3 lat i nie wiesz jak ma wyglądać związek ?

Gość gość
jestesmy z chłopakiem od wrzesnia, widzimy sie bardzo często,on do mnie przyjeżdża praktycznie co dwa dni ,czasem codziennie. Wolny czas spędzamy tak że W tygodniu siedzimy u mnie albo jedziemy do kina, w weekend jeździmy z jego kolegami na mecz, a potem jakaś pizza a w sobote jakaś dyskoteka albo siedzimy wszyscy u ktoregoś z jego kolegów w domu i robimy domówke. Uwielbiam jego kolegów i oni mnie tez , zawsze mówią mojemu żeby mnie wziął z nimi i jestem jedyną dziewczyną w ich gronie ,bo oni sie porozstawali z dziewczynami. kłócimy sie o hmmm... zazwyczaj on lub ja jesteśmy zazdrośni o kogoś bezpodstawnie, wtedy dochodzi do jakiejś sprzeczki, ale szybko sie godzimy :) ogólnie nie ma co się obrażać o byle pierdołe :)