Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja przesadzam? :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w zwiazku od trzech lat. W tym dwa powazne kryzysy i jedno rozstanie. Wszystko z powodu klamstwa mojego partnera. Pisze to tutaj poniewaz lucze na obiektywna ocene sytuacji. Bedac razem pierwsze1,5 roku uwazalam ze jest idealnie i on jest idealny. Ulozony, nie pali, nie pije. Pewnego dnia nas wspolny znajomy powiedzial mi ze w sumie to jest inaczej i mojemu chlopakowi zdarza sie to robic za moimi plecami. Od tego momentu wszystko sie zmienilo. Przestalam ufac. Byc moze to glupota ale wszystko co bylo idealne w moim chlopaku pryslo.. Stalam sie podejrzliwa. (Moj ojciec ma poblemy z nalogami) Mysle ze nigdy do konca nie odbuduje zaufania i przyznaje ze sie z tym mecze. Poza tym po drodze zdarzylo mu sie jeszcze sklamac w drobnych spdawach o ktore ja najczesciej "sie rzucam" . byc moze to sa powody klamstw? Jego wytlumaczeniem jest zawsze to ze nie chcial zebym sie denerwowala. Poza tym jeat naprawde dla mnie dobry i kochajacy. Czuje sie wazna dla niego. Czy podobne klmastwo i male klamstwka powinny byc powodem az tylu nieporoumien? Moze ja po prostu przesadzam? Mam 18 lat moj chlopk 21 Pomocy! Licze na powazne i obiektywne odpowiedzi..

Gość gość
Powinniście porozmawiać na poważnie.. miałam podobną sytuację i przez "małe kłamstewka"(tłumaczenie mojego ex było identyczne) doszło do tego że wpadłam w histerię i później doszukiwałam się kłamstwa prawie wszędzie co skończyło się rozstaniem, oboje mieliśmy dość, nawet jeśli się kochaliśmy.. coś takiego Cie wyniszczy, a przez Twoje nerwy,on będzie więcej kłamać, żeby nie mieć problemów z Tobą...Lepiej podejmijcie wspólnie jakaś decyzję, niż żeby potem było za późno..

Pisze to tutaj poniewaz lucze na obiektywna ocene sytuacji. x zeby to byla obiektywna ocena to musisz przyprowadzic partnera i jego wersje zdarzen

Gość gość
Ktos jeszcze?