Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlalala542

brak śluzu płodnego

Polecane posty

Gość gośćlalala542

Witam, od kilku miesięcy nie obserwuje śluzu plodnego, pojawia się tylko jednego dnia i jest go bardzo mało, najczęściej zauważam go tylko podczas jednego korzystania z toalety. W tym czasie w którym powinna występować owulacja mam uczucie mokrosci ale śluz jest biały i gęsty. Na ostatniej wizycie u ginekologa powiedział on że jest lekkie zapalenie i jest zbyt dużo nie właściwej wydzieliny dostałam globulki przeciwgrzybiczne, myślicie że po nich jakość śluzu płodnego się poprawi? Ktoś tak miał? Dodam że staramy się o dziecko

Gość gość
ja miałam bardzo podobnie, przez pół roku starań nie obserwowałam śluzu płodnego, nie było ciąży. Zbadałam się i wyleczyłam infekcję, śluzu dalej brak. Zaczęłam łykać wiesiołek, sluz się pojawił i zaszłam w pierwszym cyklu z wiesiołkiem.

Gość gość
Z wiesiołkiem trzeba czasem czasu i systematyczności. Ja kupiłam żele intymne conceive plus na allegro za 8 sztuk pojedynczych zapłaciłam ok 60 zł ale mnie to starczyło na 4 cykle. U mnie problemem okazały się hormony ale jeśli u Ciebie to jest kwestia śluzu to warto spróbować. Jednocześnie możesz zażywać wiesiołek, 4-6 tabletek od 1 dc do owulacji.