Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNA NA STUDIA

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialbym poznac wasza opinie na temat pewnejj sprawy, ale zaczne od pewnej historii. Gdy mialem 18 lat poznalem pewna dziewczyne ale niestety nam nie wyszlo . Po roku gdy ona skonczyla liceum postanowila wyjechac na studia i zwiazek sie rozpadl. Wiem ze nie ma co dramatyzowac bo to za wczesnie na powazny zwiazek. Teraz po 3 latach od tamtego wydarzenia poznalem nowa dziewczyne . Ja mam 22 lata ona 20 jescze nie jestesmy para ale boje sie zaangazowac poniewaz obawaim sie powtorzenia sytuacji z przed 3 lat ze ona postanowi wyjechac na studia , a pewnie tak bedzie. A jesli chodzi ozwiazek na odleglosc to nie ma sensu bo co za bycie razem raz w tygodniu, niby razem a tak naprawde osobno. Czy nie myslicie ze najlepszy czas na zycie uczuciowe i prawdziwy zwiazek zaczyna sie w wieku ok 25 roku zycia gdy czlowiek jest juz po studiach i wraca do domu ?

Gość gość
A czy wszyscy wracają do domu? Ja nie zamierzam, co będziesz robił na wygwizdowie?

Gość gość
150 tysiecne miasto to nie takie wygwizdowo. Nie kazdego stac tak jak ciebie zeby sie urzadzic np w Warszawie albo we Wroclawiu