Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga, nowe foteły gwiazdy kafe

Polecane posty

Gość gość

kolaborantka na fotce, nie moge wkeic linków bo spam się pojawia :D

Gość gość
łoj bogata mieszkanko w miarę urządzone krzyże przy włączniku więc pewnie ze wsi

Gość gość
boże co za zwisy, nie dość, że małe, to jeszcze zwisy :O Widać, że śpi bez stanika jak wieśniara

Gość gość
Dobra!;-) mrrr...

nowy nickt dziś Nie mierz innych swoją miarą. :o🖐️ ale ok możesz przypisywać mi wszystkie hejty z gościa.:) i tak mam to gdzieś, ale to naprawde chamskie-zresztą czego mogłam sie po tobie spodziewać-widocznie zber miał racje. ;)

Gość gość
co to za ruskie chaziajki te cycki tej w czerwonej straszne

Gość gość
znowu zber dzień bez przypomnienia nam o tym debilu dniem straconym :o

No właśnie, znowu zber... cóż ten zber może wiedzieć? :D Tyrałaś ją spod gościa ostatnio w nocy, łatwo cię rozpoznać więc nie zgrywaj niewiniątka. :D

gość dziś Musiałam bo po prostu uprzedzał mnie ze to fałszywy manipulator.:) że czasem udaje miłego, a tak naprawdę zawsze ma ukryte, złe intencje. :) i że może powinien bardziej zainteresować sie SWOIM życiem, a nie dla zabawy(z nudy?) mieszać w czyimś .:) ps. żeby każdy był takim "debilem" jak on.;) i nie mam nic do him-nie mam zamiaru oceniać jej zdjęć bo wrzucanie jej fotek na kafe nie jest dla nie dobre i źle na nią wpływało wiec nie ma co zachęcać-sama mówiła ze łatwiej jej sie żyje bez kafe i tego wszystkiego.:)

nowy nickt dziś Nie wiem o czym mówisz-wczoraj pół nocy byłam poza domem, a później spalam.:) Ale oczywiscie jesteś nieomylny-tak samo jak miałam być facetem.:D Zresztą nie będę ci sie tłumaczyć-nie wiem po co to robisz i jaki masz cel(chociaż myślę ze specjalnie kłamiesz z czystej złośliwości+jeszcze za coś;)), ale to na serio chamskie.:) "cóż ten zber może wiedzieć"-wie więcej niż myślisz.:)

Przeciez on mnie nie zna, ogarnij się dziewczynko. Nawciskał ci bzdur do głowy, chyba widzi we mnie zagrożenie półidiota, a ty łykasz wszystko z rozdziawioną paszczą. Frajer. :)

Gość gość
Wieś tańczy i śpiewa

Gość gość
pompki porob HIM!

Pomyślałam sobie ze sama wyrobie sobie zdanie-i wcale go nie słuchałam, ale potem właśnie kiedy broniłam him w temacie kiedy była ubrana na czarno bo zrobiło mi sie niedobrze jak to wszystko przeczytałam i nie chodziło mi tylko o jej temat-nie wiem czy wtedy Koterba sie wściekł czy ktoś inny, ale jakiś "gość" bardzo jadowicie mi pocisnął -nie był to Koterba.:) Przez chwile pomyślałam ze to ty, ale olałam ze moze jednak nie. Potem założyłeś pewien temat z Barrego i to potwierdziło ze to jednak byles ty.:) A teraz jeszcze mnie oczerniasz i wmawiasz jakieś hejty.:O Przeważnie go nie słucham, ale znowu muszę przyznać mu racje.:)

ok już nie chce ciągnąć tego tematu, nie widze takiej potrzeby-zresztą nie mam czasu.:) W ogóle nie będę wchodzić w te tematy,bo mało mnie obchodzą jej zdjęcia, a ty możesz przypisywać mi każdy hejt z gościa-mam to gdzieś i tak nie wygram i nic nie udowodnię. :)

Gość gość
gggb to nie jest temat o tobie głupia pisto wszędzie musisz się wpjertolić 🖐️

Gość gość
W ogóle nie będę wchodzić w te tematy x wszedzie zawsze tak mówisz ale na drugi dzień i tak musisz wsadzic swoj smierdzacy nos w nie swoje sprawy i robisz to samo

Gość gość
bo to jest tępa gówniara szukająca poklasku niech spirtala :D 🖐️

gość dziś ale ktoś mnie wywołał. uwierz ze w innym przypadku po ewentualnym zerknięciu weszłabym w inny ciekawszy temat bo chciałam sie troche rozerwać i pośmiać, a nie czytać hejty i oglądać czyjeś zdjęcia.:) gość dziś a co zabronisz?:classic_cool: gość dziś bo nie chce wchodzić, a przynajmniej sie udzielać, ale nie mogłam nic nie napisać kiedy zobaczyłam tamten komentarz. Chociaż moze powinnam robić tak jak ktoś mi mówił-po prostu kompletnie olać. gość dziś oczywiscie.:D W ogóle chcialabym praktycznie przestać tu wchodzić, ale to głupie przyzwyczajenia i zaglądam w wolnej chwili.:o

Gość gość
zwisy i wystający brzuch

Gość gość
Fajna niunia! 7/10.

Gość gość
wklejcie jej nagie doje , piekne do porzygu, i suty wielkości talerzyków deserowych.A ty gggb sama się prosisz o hejt. co temat o him to nagle tajemniczo zalogowana.To albo gnijesz na orangu , albo jesteś stalkerem him

Gość gość
Świetna dziewczyna! Górna półka!

Gość GGGB
przyznaje ostatnio często w wolnym czasie "gnije" na kafe. :D ps. Drugi raz wchodzę w temat o niej.;) Ale już stad IDE 😘

Gość gość
wieśniara coraz brzydsza