Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość65lata

dlaczego atakują pis przecież to święci ludzie

Polecane posty

Gość gość65lata

nie mogę tego przeżyć, mam już swoje lata i całe życie czekałam, aż do władzy dojdzie prawdziwa prawicowa, katolicka, z wartościami partia, która ochroni nas przed diabelskim wolnym rynkiem, biedą młodych ludzi, którym nie są płacone godne pensji i dzieciaczków. jak można być tak okrutnym, ten Petru, ten Kukiz cały:o o tym z muchą dziwaku już nawet nie wspominam:o sprzeciwiają się pomocy dla naprawdę potrzebujących w sytuacji, gdy Polaków jest coraz mniej, bo zdrajcy uciekają za granicę.

Gość gość
proponuję do geriatry sie wybrać, bo widać demencja dopada. Skoro masz 65 lat, to pewnie pamiętasz swoją "godną pensję" i widzę że marzy ci się PRL z I sekretarzem (tym razem nazwa partii nieco zmieniona z PZPR na PiS) i gospodarką nakazowo rozdzielczą Póki co to nowa partia daje "godne" pensje wyłacznie swoim kolesiom i kościołowi. Resztę ma gdzieś No, nie licząc +500 na spożycie :) A skoro oni tacy "święci" to niech zostaną wniebowzięci i tam robią swoje Bo póki co to brat bliźniak chyba w grobie się przewraca patrząc na to co dyktator wyprawia :(

Gość gość
gościu z 15.10. A co ten pis takiego strasznego wyprawia że ktoś tam się w grobie pszewraca? Broni polskiej ziemi żeby nie poszła w niemieckie łapy za grosze? Broni lasów żeby nie poszły za grosze?

Gość gość
gościu z 15.10. A co ten pis takiego strasznego wyprawia że ktoś tam się w grobie pszewraca? Broni polskiej ziemi żeby nie poszła w niemieckie łapy za grosze? Broni lasów żeby nie poszły za grosze?

Gość gość
PiS chce państwa liczącego się w europie i świecie. Pis chce zrobić coś dla kraju, dla zwykłych ludzi. A żeby to zrobić to muśi najpierw rozgonić czerwony, zdradziecki układ. Kombinatorów rozliczyć. Brawo PiS.

Gość gość
No nie wytrzymam :D .PiS chce państwa liczacego się w europie ? :D I dlatego chamstwem,arogancją, butą,lekceważeniem prawa zraża do siebie wszystkie poważne, szanowane gremia krajowe i obraża naszych europejskich sojuszników! Dziekuję za takie rzady!

Gość gość
16.17. Gościu. Widać mało jesteś w temacie bo tą butę i hamstwo to rozpoczął porzedni rząd i oczywiście prezes TK. czemu?

Gość gość
oj bidulki ci z PiSu.. cały świat przeciwko nim :D Zawsze mówiono, że jak za każdym krzaczkiem wróg czyha i jest przeciwko mnie, to czas do specjalisty :)

Gość gość
do 16:29 kup słownik ortograficzny.

Gość gość
15.38 też :) Elektorat PiS-u :)

Gość gość
Pseudo opozycja będzie szczekać ze swoimi marionetkami. Pisiory dzisiaj przegłosowały odtajnienie zbioru zastrzeżonego z IPN. Cofneli podwyżki sędziom o 100%, które dał im budka, chcą konfiskaty mienia pochodzącego z przestępstw. Stąd ten cały kwik świń, a będzie jeszcze większy, bo ci z opozycji, którzy mają coś na sumieniu będą rozliczani!

Gość gość
powtórka z rozrywki są igrzyska - gawiedź zachwycona :D

Gość gość
16.36. P*****l się. Czy ja mam nick- doktor Miodek? Uczyłem się razem z Bulem Komoruskim. On zoztał prezedentem, to ja chociaż będę popieraczem nareszcie POLSKIEGO RZĄDU. A ty zamknij ryj.

Gość gość
do 17:12 ta agresja, wulgaryzmy od razu widać że to elektorat PiSu

Gość gość
17.15. Agresja? Co to się ma do ośmiu lat poniżania? Ośmiu? Przez dekadę. Komuny nadszedł koniec. Ten wasz KOD ma nareszcie twarz. Ubecki kapuś, pijak nałogowiec i ułom Bul poliglota, z którego śmiał się cały świat.

Gość gość
kto cię synu poniżał osiem lat i w jaki sposób? poza tym każdy normalny Polak wie, że pisiory to kretyny i karierowicze.

Gość gość
pisior jak usłyszy coś niewygodnego to dostaje szału, tak zostali zaprogramowani przez kościół i radio z ryjem.

Gość gość
pis wprowadza komunę, centralne zxarządzanie, jeden wódz, partia która ma zawsze rację, podpierająca sie narodem. jak kaczor wychodzi na stołeczek pogadać, to jakbym gomułkę słyszał, ta sama gadka.

Gość gość
gość dziś kto cię synu poniżał osiem lat i w jaki sposób? poza tym każdy normalny Polak wie, że pisiory to kretyny i karierowicze. xxx wystarczy ci to że skargi na sądownictwo w czasie rządów platformy wzrosły o ponad 100 procent? Czy umowy śmieciowe to nie śmiech w oczy i poniżanie to nie śmiech w oczy i poniżanie? Czy brak dostępu do żetelnej informacji to nie śmiech i poniżanie? Można wymieniać i wymieniać. Zapytaj na ulicy Nowaka, Kowalskiego co myśli o urzędach, sądownictwie i o byłych rządach. Twoje wypociny tu to forma kwiku i brak pogodzenia się z demokratyczną wolą narodu. Coś mi się zdaje że wy KODowce chcecie na ulicy sprawdzić demokratyczną większość na ulicy? O to wam chodzi? Prowokować?. W demokratycznym państwie jest na to paragraf. Skaczcie dalej.

Gość gość
pszecierz otajniono zbiory zastżeżone jusz dawno pisała Niezależna: Na przełomie stycznia i lutego minister obrony narodowej Antoni Macierewicz odtajni zbiór zastrzeżony IPN zawierający dokumenty służb specjalnych PRL. O sprawie informowaliśmy w połowie grudnia 2015 r., teraz poznaliśmy datę.

Gość gość
umowy śmieciowe jak były tak są i będą. to prawda, że do żetelnej informacji był utrudniony dostęp ale za to do rzetelnej informacji każdy miał bardzo łatwy dostęp.

Gość gość
demokratyczna wola Polaków to wybranie pisu jako partii rządzącej a nie partyjnych kacyków łamiących prawo jak to jest obecnie.

Gość gość
Pis to polonazisci!Komuchy z zasady kazdy rowny,a te pisuarskie bandyci to lepszy sort.Dobra zmiana jak za hitlera wywyzszonego przez społeczenstwo.Obrzydliwosc historyczna