Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze :)

Polecane posty

Gość gość

Nudzi mi sie, a lubie stawiac karty, wiec sluze Wam :) Mozna pytac o wszystko z wyjatkiem smierci i nienarodzonych dzieci.

Gość gość
Ja tam w takie rzeczy nie wierzę ale co ni tam...a więc ,kiedy zdam prawko?24.05 79.

Gość gość
Date i jeszcze imie poprosze :) Trudniej wrozyc osobom sceptycznym. One z reguly nie oddaja energii, a ona jest potrzebna do stawiania kart, dlatego skup sie chociaz na chwile na pytaniu :) Poza tym ciezko okreslic jest czas w tarocie, bo to czy zdasz zalezy od tego czy sie zapiszesz, wiec jeszcze nic nie jest przesadzone :) ale napewno bede mogla okreslic czy pojdzie ci latwo czy beda trudnosci i w jakim czasie najlepiej zdawac.

Gość gość
Datę juz podałam..zapisana tez jestem.

Gość gość
IMIE :) Nie stawialam jeszcze kart.

Gość gość
Elzbieta

Gość gość
Czy mój ślub dojdzie do skutku Edyta 25.12.1985

Gość gość
Niestety karty pokazuja, ze w najblizszym czasie (napewno pol roku) nie zdasz. Widac, ze bardzo chcesz miec prawo jazdy, i starasz sie myslec optymistycznie, ale jednoczesnie masz jakies blokady, prawodpodobnie zbyt emocjonalnie podchodzisz do egzaminu. Jako rada wypadl glupiec, czyli powinnas podchodzic do tego bardziej z przymrozeniem oka, na ludzie, z pewnoscia siebie. Wtedy moze sie udac :)

Gość gość
Edyta, w kartach widze, ze jestescie zwiazkiem po przejsciach, moze jakiejs separacji? Ktores z was cos ukrywalo badz wciaz ukrywa przed druga osoba. Ale slub dojdzie do skutku i bedziecie szczesliwi :) mozliwa tez ciaza :)

Gość gość
A, i jeszcze do Elzbiety: czy ty czasem nie rozpamietujesz porazek? jesli tak, powinnas przestac je wspominac, bo tylko cie blokuja.

Gość gość
Dzieki :)

Gość gość
Zdradzisz czy sie zgadza?

Gość gość
(tajemnicza)ona 02.12.91, on styczeń 84. co on do mnie czuje? czy mysli o mnie? czy zakocha sie we mnie? jesli tak za jakis czas? jak postrzegac te znajmosc?

Gość gość
Narazie to poczatkowa faza znajomosci, podobasz mu sie oczywiscie i wiesz o tym. Jest jakis tam zalazek uczucia, mysli o tobie na pewno i to cieplo. Bierze cie pod uwage jako kandydatke na swoja dziewczyne :) na koniec zla wiadomosc: jesli wejdziecie w zwiazek, to on cie skrzywdzi.

Gość gość
Poł roku?to jakaś kpina

Gość gość
(tajemnicza) ona a dlaczego mnie skrzywdzi? w jakim sensie mnie skrzywdzi? czyli to nie jest dobra znajomosc?

Gość gość
Ta znajomosc jest obiecujaca, przez jakis czas mozecie byc razem bardzo szczesliwi. Ale widze bolesny koniec tego zwiazku. Ty wyjdziesz z niego pokiereszowana.

Gość gość
(tajmnicza) ona ale chodzi o jakas zdrade? czy o cos innego? Co pokazuja karty ,że lepiej sobie odpuscic te znajmosc? A czy on sie zakochuje we mnie? Co myslec o jego zachowaniu?

Gość Anna 27 lat
Prosze o wrozbe na sierpien tego roku, czy uda mi sie szybko znalezc prace. W lipcu koncze moja obecna.

Gość gość
Tajemmicza - Tak on sie zakochuje, ale to dopiero poczatki, na razie zywi do ciebie fajne uczucia, ale luzne. Jednak jest potencjal na wielka milosc i wielkie zranienie - od ciebie zalezy czy uznasz, ze warto to przezyc czy tez nie. Masz wybor, jednak karty ostrzegaja. Nie wiesz o nim wszystkiego i w dodatku idealizujesz go w marzeniach.

Gość gość
Aniu, nie bedziesz miala zadnego problemu ze znalezieniem nowej pracy :)

Gość gość
Agnieszka 13.05.1986 Czy ojciec mojego dziecka wróci do nas?

Gość gość
(Tajemnicza) ona, dziękuje za odpowiedz, zatem czy zwiazek on 12.03.87 byly bardziej odpowiedni? jak widac ta relacje przyszłosciowo?

Gość gość
Witaj:) Ten rok jest dla mnie fatalny, w każdej sferze życia. Będzie tak cały czas, czy coś się poprawi? Polepszy? Na razie stoję w miejscu. Magdalena 30.09.1988 Z góry dziękuję.

Gość gość
Magda 1.06.1992 Czy przeprowadze sie w tym roku?

Gość Anna 27 lat
Dziekuje i przesylam pozytwyna energie i kwiatka 🌻

Gość gość
Tajemnicza - Juz wczesniej pokazal mi sie giermek denarow, a to oznacza trzecia osobe ;) Z tych dwoch opcji zdecydowanie lepsza jest druga, chociaz narazie kazesz mu na siebie czekac ze wzgledu na pana z 84 :) Czy to nie jest czasem Twoj byly chlopak (ten drugi -87)? Albo ktos z przeszlosci? Z nim bedziecie mieli trudne poczatki, ale pozniej czeka was juz tylko pelnia szczecia.

Gość gość
(Tajemnicza) ona Pełnia szczescia, ale chodzi o Pana z 87rok tak? Tak , ten 87r, to ktos wazny dla mnie :) ale ten 84r. mi miesza w glowie troche przez to ze sie czesto widujemy ze wzgledu na prace...

Gość gość
Czy miedzy nami cos bedzie, czy ma to jakiś większy sens? Ona 210488, on 310188.

Gość gość
Czyli na przestrzeni miesiąca nie zdam??