Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

którego męża byście wybrały ? wersja 1 czy wersja 2 ?

Polecane posty

Gość gość

biorąc pod uwagę że musicie wybrać i nie ma opcji wycofania się, jeśli się wycofujesz to zostajesz zepchnięta ze skarpy w przepaść, musisz wybrać 1. mężczyzna zarabiający 2 tys miesięcznie, cichy, mało bystry, ty musisz wszystkiego pilnować i o wszystko dbać i kombinować żeby na życie starczyło , facet ma dobre serce i cię słucha 2.mężczyzna bogaty, masz dom, kosmetyki jakie zapragniesz, ciuchy ,samochód nowy ale facet ma kochanki, kobiety same mu się pchają w ramiona , gdy nie ma go w nocy wiesz co robi ale jesteś z tym pogodzona, niczego ci nie brakuje i masz dzieci proszę wybrać

Gość gość
Oczywiscie, ze dwa.

Gość gość
wole mniej ale szczęśliwiej :) co mi po pieniądzasz jak dusza i serce będzie cierpiało, a ono ma kochać i chce być kochane zdecydowanie opcja nr 1

Gość gość
aha,dzięki ,czyli albo serce albo przepych materialny u męża,jesli ma się jedno-drugiego się nie ma

Gość gość
Wybieram opcje dwa. Ale dlatego bo mnie zrazilas w 1 tym malo bystrym. A może ten bogaty by mnie pokochał i nie zdradzał i byłoby super.

Gość gość
nie ,nie ma takiej opcji, wersja dotyczy że ten bogaty ma inne kobiety i zdradza, zresztą bywa w świecie więc same na niego polują

oczywiście, że 1 ;) chociaż to zależy, jakich facetów preferujesz ;P

Gość gość
2. Nie wezmę mało bystrego i pierdołowatego żeby mu matkować całe życie. Zaraz bym go znienawidziła za to , a jeszcze trzeba by się z nim bujać w nędzy. A co do zdrad- to boli jeśli faceta kochasz, ale tu nie ma miłości tylko decyzja na zimno. więc niech sypia z kim chce, nawet w ogóle nie musi wracać do domu. Już ja tam znajdę jakieś hobby, znajomych itp.

Gość gość
to ja wolę być zepchnięta ze skarpy ten 1 by był ok gdyby nie był głupi no nie chcę głupich mieć dzieci :O

tez wybieram zepchniecie ze skarpy.:D:P Nie lubię nieinteligentnych, niezaradnych mężczyzn, ale nie dałabym sie zdradzać, nie potrafiłabym tego znieść+nie byłabym z kimś kto mnie nie kocha bo jeśli zdradza to znaczy ze nie kocha.:P Wiec nie wybrałabym żadnego. i gdzie w tym wszystkim są uczucia, zakochanie?? bo widze w tym tylko chłodną kalkulacje, a w życiu przecież tak nie jest.:)

Gość gość
A ja jestem facetem i wolę mieć pieniądze i jednocześnie bez partnerki, bo kobiety to pijawki są.

Gość Michał121212
Gggb ty to mozesz z ta skarpa zrobic na prawde.