Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jednak prawda. Brak seksu powoduje zaburzenia psychiczne !

Polecane posty

Gość gość

widze to po sobie, 26 lat a seksu nie uprawiam od 5, jestem smutna zlosliwa sfrustrowana plotkuje, zobaczcie np na kaczyńskiego pawłowicz to samo jad żal smutek frustracjao

Radź sobie w inny sposób, np. wybiegaj, poćwicz na siłownmi albo coś ;)

Gość gość
Albo kup sobie duze czarne dildo.

Gość gość
Też mi nowość, brak udanego i regularnego pożycia zawsze będzie skutkował problemami ze zdrowiem fizycznym i psychicznym, dlatego warto się bzykać :) Tylko jest jedno ale, aby seks miał pozytywny wpływ na zdrowie to trzeba mieć do tego stałego partnera/partnerkę, ciągła zmiana partnerów tylko pogarsza sprawę.

Gość gość
Brak miłości przede wszystkim. Jest miłość to jest i seks.:)

Gość gość
Mężczyźni mogą uprawiać seks bez miłości ale to tylko fizyczne zaspokojenie, do spokoju psychicznego potrzeba tez miłości.:)

Gość gość
Niekoniecznie miłości, ale poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji... miłość to takie wyświechtane i niewiele znaczące słówko.

Gość gość
Problem jest dużo bardziej złożony, to nie tyle brak seksu źle wpływa na psychikę, co brak odczucia bycia potrzebnym, pożądanym i atrakcyjnym... a te właśnie odczucia najsilniejsze są właśnie podczas zbliżenia. Sam seks to tylko fizyczna przyjemność, bez tych wyższych uczuć i emocji da ci tyle samo co masturbacja, czyli zaspokoi cię fizycznie i to na bardzo krótki czas.

Gość gość
autorko nie myśl o seksie a będzie ok

Gość gość
co wy bredzicie? ja mam 26 i nie uprawiam w ogóle seksu i jest mi dobrze, a ludzie w związkach pozornie szczęśliwi, a w czterech ścianach wieczne sprzeczki :P a jak im się posypie taki związek to i tak przeżywają co ludzie powiedzą. jeszcze są ci co szukają i nie mogą znaleźć nikogo sensownego.

Gość gość
Normalny zdrowy mężczyzna spotyka się z prostytutką