Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznac czy facet jest zauroczony? Symptomy u faceta

Polecane posty

Gość gość

Piszcie, bo zakręcił mi w głowie taki jeden, kolega z pracy.... nie wiem co o tym wszystkim myslec, o jego zachowaniu. Jest pomocny, nawet bardzo. Widze jak czasem patrzy na mnie gdzies z daleka taka zawiecha. Jak jestemy razem to jest taka cisza niezreczna, jakos przy nim nie wiem co powiedziec, on tez ma z tym problem. Jak jestesmy np. z jeszcze jedna osoba to rozmowa normalna, on patrzy na mnie z usmiechem, słucha i w ogole, a jak zostajemy sami to zapada dziwna cisza. Nagle zauwazyłam, że zaczyna lubic dziwnie te same rzeczy co ja( Może to smieszne, ale przynosi te same rzeczy do jedzenia co ja itp.) Czy to możliwe, że dorosły facet moze tak sie peszyc? Co jest na rzeczy z jego strony?

Gość gość
oczywiscie ze moze sie peszyc, dlatego ze mu sie podobasz i pewnie boi sie zrobic jais krok poniewaz boi sie ze dostanie kosza

Gość gość
Tak masz rację :) zauroczył się chłopak. Mam taką samą sytuacje i podobne symptomy, jest bardzo pomocny, niezdarny - wpadł na mnie :-D Słucha i patrzy w oczy , pisze smsy. Zwróć uwagę, on po prostu będzie blisko się kręcił, chce żebyś go zauważyła. Pograj trochę nieporadna dziewczynkę, niech się wykaże i pochwal ładnie :-D Fajny stan- zazdroszczę!

Gość gość
Ogólnie to możesz teraz zrobić krok do przodu. Daj mu zielone światło A dalej on powinien przejąć pałeczkę ;)

Gość gość
A myslicie ze na prawde co jest na rzeczy z jego strony? Jak sa jeszcze objawy zauroczenia u faceta?

Gość gośćznawczynifacetów
gały jak orbity,wywalony jęzor i twardy stojący k***sek

Gość gość
Ale moze jakies normalne odpowiedzi :)

Gość gość
Zielone światło czyli co konkretnie?

Gość gość
Objawy konkretnie czyli - zamyślony, wpatrzony - maślane oczy. .takie rozmarzone - on po prostu jest od rana do wieczora obok :) - trochę się droczy , troszkę poslodzi .. Ewentualnie jeżeli to początek znajomości to może być trochę nieśmiały- wtedy, kiedy nie jest pewny drugiej strony. Zielone światło tzn napisz do niego na fb czy tel, złap kontakt, znajdź punkt zaczepienia może wspólne hobby macie. Możesz zapytać o pracę lub typowo męskie zajęcie. Dasz rade, nie wstydź się jeżeli wpadł Ci w oko ;)

Gość gość
hmmmm