Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave09129

Co zrobić by nie zostawać tylko kumplem dziewczyn ?

Polecane posty

Gość dave09129

Jak nie wpadać we friendzone ? bo zazwyczaj moje próby wprowadzania seksualności( przekierowania na tory face- kobioeta , a nie przyjaciele) kończą się na tym , że nic nie wychodzi , mam na myśli , jak to robić by dziewczyny traktowały mnie jako potencjalnego kochanka lub chłopaka a nie przyjaciela ?

Gość gość
*facet-kobieta

Gość crueltia
nic nie przekierowuj tylko od razu zaczynaj z pozycji podrywającego

Gość gość
jak podobasz sie komus fizycznie, seksualnie to nie wpadniesz we friendzone

Gość dave09133
"nic nie przekierowuj tylko od razu zaczynaj z pozycji podrywającego" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Chodzi mi ot o , że często nie umiem umiejętnie wchodzić z pozycji podrywającego tak by dziewczyną się to podobało , czyli tzw. wchodziło to... , jak to mam robić , że tak powiem ?

Gość dave09133
jak podobasz sie komus fizycznie, seksualnie to nie wpadniesz we friendzone aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa modelem to ja nie jestem , więc muszę sobie radzić inaczej , ze tak powiem.

Gość gość
mow im komplementy, duzo komplementow, badz zabawny, inteligentnie zartuj, do tego badz szarmacki, opiekunczy i dobrze wygladaj (na mysli mam ubior, zapach...)

Gość gość
Pod żadnym pozorem nie wolno ci wysłuchiwać o jej problemach, nie pocieszaj, nie szanuj, ogólnie ujmując traktują potencjalną kobietę jak rzecz i miej ją w d***e, wtedy sama będzie chciała czegoś więcej. Natomiast jeśli stajesz się przyjacielem, a raczej taką psiapsiółką do której można wpaść i się wypłakać, to jesteś na straconej pozycji, bo z automatu stajesz się nieatrakcyjny i zbyt "bezpieczny".

Gość dave09133
Tyle , że mi się zdarzało , że gadałem z laskami czasem o d***e maryni , czyli rozmowa nie prowadząca do niczego... , przez pół spotkania gadałem z jakąś o jakimś horrorze i o duchach , czyli jakieś bzdury i mało dawałem od siebie sygnałów zainteresowania... Postaram się więcej okazywać zainteresowanie , czyli komplementy itp. Tyle , że ja na spotkaniach na ogół stosuje dotyk , ale nie umiałem jakoś sprawić by dziewczyny się na mnie jakoś podjarały , mam kumpla nie jest jakiś zbyt ładny wręcz jest gruby a czasem zdarzało mu sie podjarać laskę , żę kładała ręce na jego nogi , wręcz kroczę , też bym chciał by mi laski takie coś robiły...

Gość gość
Jak kobieta wyczuje że jesteś nią zainteresowany, a nie spełniasz jej wymagań to nic z tego nie będzie. Natomiast nic tak ich nie wkur... jak fakt że facet je ignoruje i niezauważa ich urody, wtedy za punkt honoru postawią sobie zdobycie takiego faceta, nawet jeśli ten będzie przeciwieństwem ich ideału. Kobiety lubią mieć to czego mieć nie mogą, a jeśli będziesz je komplementował, był milutki i zawsze pomocny, to zapomnij o zainteresowaniu z ich strony, a jeśli już popełniłeś te błędy, to zmień postawę i zacznij je olewać, wtedy zaczną się zastanawiać co się stało, a im więcej o tobie myśleć, tym większa szansa na coś więcej.

Gość gość
gość dziś mow im komplementy, duzo komplementow, badz zabawny, inteligentnie zartuj, do tego badz szarmacki, opiekunczy x Jak będzie taki to zostanie przyjacielem.

Gość gość
niekoniecznie :)

Gość znawczyni psychiki kobiecej
bądz opiekunczy i konkretny,musisz być chociaz trochę zdecydowany i odważny,kobiety nie lubią gierek i długiego zwlekania,nudzą sie męzczyznami niezdecydowanymi takimi, którzy nie wiedzą czego chcą,pierdołowatymi

Gość gośćadjg
ja facetów którzy mnie nie szanują odrzucam od razu wiec nie doradzajcie mu ze tacy sie nam podobają,imponują mi silni,opiekunczy,tacy na których mozna liczyć,przechodze w relacje kolezenską gdy ktos nie potrafi sie określić ani zadziałać

Gość gość
nie rozmawiaj za duzo o p*****lach, badz konkretny, wyrazaj jasno swoje intencje, wkurzaja mnie tacy p*****lowaci faceci, nieraz sa dosc fajni, przystojni, ale jesli nie sa zdecydowani to wrzucam ich do friendzonu ze zlosci :p to znaczy gadaja jakies p*****lki komplementy jestes piekna i urocza jak gwiazdy na niebie, smiac sie chce, facet powinien przycisnac troche, byc stanowczy

Gość dave09133
ale stanowczym być , czyli jak mam postępować ? np. ciągle flirtować z laską ? np. dawać oznaki zainteresowania ją ? NIe wiem jak to w praktyce ma wyglądać by laska czuła do mnie pociąg ?

Gość dave09133
Nie wiem trochę jak to przekazywać , w sensie powiedzieć lasce , że chce by była moją kochanką /dziewczyną , czy jak ? :D