Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem z Namysłowa a wy skąd

Polecane posty

Gość gość

jestem z Namysłowa a wy skąd

Gość gość
Psychiatryk Tworki się zgłasza. Brakuje nam tu ciebie! Kiedy wracasz z przepustki?

Gość gość
Z Warszawy.

Gość gość
Weź się nie podszywaj pode mnie idioto autorze ja nie jestem z Namysłowa tylko z okolic Namysłowa idź do psychiatryka do Opola na ulicę wodociągową

Gość gość
Ale o co chodzi? O co chodzi? Kto tu się pod co podszywa? Jest tu może jakaś krawcowa? Może wyjaśni

Gość gość
ja z Marsa nadaje

Gość gość
Byłem w Namysłowie. Bród, smród, ubóstwo i ch*jnia jakich mało a ludzie to w większości bezrobotne patologiczne pijaczki zaczepiające i skamlące o 50 gr na prytę. Zatrzymaliśmy się żeby zatankować i coś zjeść ale tylko zatankowaliśmy i jazda z tej patologicznej mieściny. Współczuję temu kretynowi z Namyslowa, że musi tam na stałe żyć. Nazwa miejscowości chyba nie przyopadkowa. Namysłów. Dobrze się namyśl zanim wdepniesz w to goowno

Gość gość
Z Ukrainy. Twoje ziomki! Trzym się тризуб!

Gość gość
Hahaha gość z 9:03 wygrał :D

Gość Namysłów województwo opolskie
Gość 9:03 czyli nigdy nie byleś w Namysłowie tam na ulicach nie widać bezrobotnych i pijaków to miłe i czyste miasto ładne z bardzo niskim bezrobociem to jedno z bogatszych miast w Polsce ja znam namysłów i wiem że kłamiesz żeby moje miasto oczernić ty nawet nie wiesz jak wygląda Namysłów Nie wierzcie mu i wpiszcie sobie Namysłów i wejdźcie na Wikipedie a potem zobaczcie zdjęcia na grafice i poczytajcie o Namysłowskich zakładach pracy na Wikipedii

Gość gość
I kolejny dowód że nie byłeś w Namysłowie jakoś zawsze jak chodzę po mieście nie widziałem nigdy pijaków i nikt mnie nie prosił o kasę i to nie patologiczne miasto tylko normalne miasto niedaleko Wrocławia i 40 od Opola widać że nie masz wcale żadnego pojęcia o Namysłowie troche osób tam znam i to są normalni ludzie nie patologia czemu tak się na moje miasto uwzięliście?poczytajcie na necie o mieście namysłów i zobaczcie zdjęcia to zobaczycie że to ładne i czyste miasto i że są tam zakłady pracy