Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy taki temat byl...

Polecane posty

Gość gość

...nie chce mi sie szukac ale...nienawidze iroli!!!najbardziej obludny narod jaki znam a mieszkam tu juz kilkanascie lat.I jestem facetem...mialem stycznisc z brytolami i choc sa jakos tam podobni to jednak stwierdzam ze brytole sa bardziej uczciwi i maja naprawde lepiej poukladane we lbie od tych iroli.Irole to jest jakas paranoja...doslownie paranoja...obluda,falsz,nienawisc pod przykrywka zartu w senise ze mowia cos ze niby zartuja ale mowia to co mysla...ohhh nienawidze ich!!!jestem pewien ze jak spotkam irola w pl to bedzie mial przejepchane.I nie mowcie mi tu ze rozni ludzie sie zdazaja zarownp w irlandii jak i w pl...nie...za dlugo tu mieszkam i kazdy jeden pieoszony irlandczyk okazuje sie taki sam..obludny i perfidnie falszywy...j***c te qrwy!!!

Gość gość
to na ch/u/j tam siedzisz? wracaj do wspaniałych Polaków

Gość gość
No chyba czas na ruszenie stad jednak nie do pl choc bym chcial.Nie...nie chodzi o to by sie nachapac kasy...chodzi o normalne zycie.W polsce choc juz jest tam jako tako lepiej niz gdy wstepowalismy do UE to jedbak wciaz duzo nam brakuje.I widze to jako emigrant tutaj ze polska jest dyskryminowana na arenie miedzynarodowej.Dlatego jestem bardziej po stronie PIS ktora chce niby wskrzesic polska gospodarke poprzez chocby wznowienie lini produkcyjnej Zuka :) wiem...smiesznie byc moze to brzmi ale ile miejsc pracy to daje ;) oby w miare zarobkowych czego zycze polsce i wszystkim polakom z tym zwiazanym ;)Z drugiej strony sprzeciwiam sie komunie...a zdziwilibyscie sie jak bardzo w sposob komunistyczny dzialaja wszystkue kraje zachodu...i tu rozn7ca jest tylko jedno...wolnosc wypowiedzi..reszta jest tsk bardzo komunistyczna ze nie wyobrazacie tego sobie...nawet czytajac tutejsze prawo nie zrozumiecie...

Gość gość
Dla polaczka kazdy bedzie falszywy tak samo jak i on.

Gość gość
Gosc powyzej...ty chyba nie wiesz co piszesz???skad piszesz???bo jak z polski to lepiej sie nie wypowiadaj w temacie...

Gość gość
W PL wszystko jest tansze i kraj piekny dzieki dotacjom. Bylem kilka dni w cork z londynu i syf jeszcze gorszy niz w londynie. Kamienice oblepione jakąś czarną mazią a schody czymś zielonym - glony :D tak irole dbaja o domy. Klaustrofobiczne obrazy. Jak dobrze ze tylko jeden dzien bylem tam.

Gość gość
Dokladnie bingolu, tak jak w UK, jeden dzien, na wycieczce klasowej w podstawowce. :) brytyjczycy tez sa wdzieczni

Gość gość
a ja nie potrafie zorzumiec mentalnosci polskiej; Jedziesz do obcego kraju to sie musisz dostosowac do tych ludzi a nie ze tylko pretensji i wprowadzanie polski.

Gość gość
Smieciu nic nie musze sie dostosowac. Puszczałem polska muzyke w uk co weekend sobie bo płace to wymagam. A obok mnie mieszkały rumuny i tez puszczali. Angole to głaby, nawet nie wiedza co to solidarnosc była i dywizjon 303.

Gość gość
zalosny jestes i dziecinny bingol w y p i e d a l a j

Gość gość
Haha nie ma to jak demonstrować swoje pochodzenie śmieciowa muzyką. Angole też tak robią. Najgorszy sort oczywiście. Dresiarze bo poważni dorośli ludzie wiedza jak się zachować.

Gość gość
Ciulu wuefisto w Pl tez nie wiedza co to Silodarnosc i Dywizjon 303 :P Tak jak ty nie wiesz np. co to Great Famine czy Easter Rising.. Obejrzyj sobie na youtube " matura to bzdura " to sie przekonasz co Polacy wiedza o swojej własnej historii :D xx Autorze , zmien srodowisko :) Serio mówie. Moze zamiast obracac sie miedzy nizinami społecznymi zainwestujesz w siebie , co da profity w innych znajomych i twoja prespektywa ulegnie zmianie :) Irole maja inna mentalnosc niz Polacy , inne zasady nawet w zwykłej , codziennej pogawedce o pogodzie :D Trzeba sie tego nauczyc , a nie w zwyczajowej, gadce " o niczym " doszukiwac sie nie wiadomo czego i plakac jacy to tubyly fałszywi :D Nie mówienie komus prosto z mostu, ze jest idiota to dobre wychowanie, a nie obłuda :D jakos przez 16 lat nie spodkalam faktycznie fałszywego, obłudnego irlandczyka..jak widze i slysze prostaka to nie podtrzymuje kontaktów, a zmuszona czasem obcowac z takimi na jakims party pracowniczym , odpowiadam monosylabami, czy to Polak czy to Irlandczyk czy jakis inny :) Ja pewnie jestem ksiezniczka :P

Gość gość
Tak jak ty nie wiesz np. co to Great Famine czy Easter Rising.. x Nie musze bezzebny zmywaku bo jeestem polakiem a nie takiem emigracyjnym przegrywem jak ty buehehehheeee :D

Gość gość
a zmuszona czasem obcowac z takimi na jakims party pracowniczym x Tak, wszyscy normalni w PL wiemy ze obcujesz, dorabiajac do cienkiej angielskiej minimalnej pensyjki :D :D to dzisiaj lodzik, czy w kakało robisz? :D :D :D