Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niskim, chudym, brzydkim, niesmialym i biernym w kontaktach z ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzna. Prawie z nikim nie rozmawiam, a jak rozmawiam to mowie cicho wolno i nie wyraznie. Moje zycie jest nudne jak cholera, codziennie tylko praca i dom, praca i dom. W pracy prawie z nikim nie rozmawiam. Jak wracam do domu to tylko leze i gapie sie w telefon... czasami co drugi, albo trzeci dzien pojde do sklepu i zrobie zakupy. Moje zycie towarzyskie nie istnieje. Jak oceniacie moje szanse na zostanie ojcem?

Gość gość
Jak zostaniesz dawca spermy, to wysokie

Gość gość
Też jestem niska, tylko gruba :/ jak nie schudne z 5 kg, to moje życie towarzyskie będzie takie samo, a raczej uczuciowe, bo po zerwaniu zaczęłam żrec przed tv ciągle... Ehh dlaczego ja. ..?

Gość gość
Ja piertole to idź na silke po pracy, jak ty chcesz mieć życie towarzyskie jak z domu nie wychodzisz? O.o

Gość gość
...apatia... :(

Gość gość
Na silce to same dresy i zjeby sa...

Gość gość
To bierz robotę do domu, może awans dostaniesz i będziesz bogaty przynajmniej, a wtedy to zobaczysz ile będziesz miał kolegów

Gość gość
Kase to i tak juz mam bo co za robie to wydaje tylko na oplaty i jedzenie, reszte odkladam. Przez 9 lat uzbierala sie juz spora suma...

Gość gość
Kurde tak bardzo nie chce mi sie z nikim gadac... :O

Gość gość
Dlaczego kobiety nie leca na facetow z depresja... tylko na imprezowych ekstrawertykow?

Gość gość
Hmm... no bo o czym gadać z facetem, którego nic nie interesuje, tylko leży i smęci? Postaraj się jakoś wzbogacić swoją osobowość. Może np. zapisz się do jakiegoś klubu? Przewodników górskich, hodowców pudli, miłośników kajakarstwa.... Jak nie wiesz, co lubisz robić, to spróbuj różnych rzeczy - w końcu trafisz na swoje hobby. A jak będziesz robił coś interesującego, to staniesz się interesujący dla innych :)