Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinas44

Terapia sesją Bars działa czy nie

Polecane posty

Koleżanka chciała pójść na masaż i poszła do Bars Point czy jakoś tak się salon nazywa. Stwierdziła, że się super zrelaksowała, zaczęła chodzić częściej. Twierdzi, że jej się życie odmieniło, bo robi więcej dla siebie. Fakt zmieniła się, można powiedzieć wzięła się w garść. Myślicie, że mogłabym też spróbować tych masaży? Nie wiem, może jeśli zacznę robić coś dla siebie to moje życie też się polepszy. A w ogólne słyszał ktoś poza moją koleżanką o Bars Point i czym się zajmują, czy to działa???

Ja również skorzystałam z tego masażu już nie jeden raz i jestem mega zadowolona ! Miałam bardzo dużo problemów i stresów , a sesje Bars pomogła mi zapomnieć o przeszłości i "żyć tu i teraz" bez zbędnych zmartwień. Ja wykonywałam masaż w Warszawie i jestem zachwycona ale może wiesz coś na temat innych gabinetów?

Gość gość
Mowisz o access bars, przykladanie palcow na punkty na glowie ? Tak mialem te sesje kilka razy, faktycznie fajna sprawa ale by odmienic zycie trzeba na to sytematycznie chodzic

Gość gość
witajcie. ja bylam dwa razy na razie, ale nie czulam zadnego uwolnienia. ani lepszego samoppczucia. nic

Gość gość
Ani ja, poproś męża zrobi to samo a spędzicie chwile razem;) i kase możecie wydać na fajną kolację ;)