Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W co on ze mną pogrywa?

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja w skrócie wygląda tak: Od kilku miesięcy tworzę dziwną relację z pewnym facetem, niby nic nie ma, ale jednak coś jest,ale problem leży w tym, że on raz jest miły, odwozi mnie do domu, mimo że ja o to nie proszę, kiedy spotykamy się całą paczką, to siedzi jak najdłużej aż nie pójdę mimo, że jest zmęczony, potrafimy przegadać całą noc, często wspomina sytuacje sprzed np. roku o których ja nawet nie pamiętam, ogólnie jest dobrze, czasami mi się wydaję że weszliśmy na jakiś wyższy etap znajomości, po czym on milknie i przez jakis czas zachowuje się jakby mnie nie znał, a kiedy ja już daje sobie z nim spokój - on się znowu pojawia. I tak w kółko. Raz jest dobrze, raz źle. Od jego dobrego kolegi usłyszałam, że on jest mną zainteresowany, ale nie wie jak mnie podejść. Myślicie że to o to w tym chodzi?

Gość gość
był seks?

Gość gość
nie było ;)

Gość gość
jak nie był to będzie bo od razu widać, że chcesz mu dać! jedno jest pewne - on związku nie szuka!

Gość gość
Daj sobie z pajacem spokój. Bawi się tobą i pogrywa właśnie. Gdy widzi ze twoje zainteresowanie słabnie znowu zaczyna się tobą interesować. Gdyby chciał być z tobą byłby. Nie ma innej możliwości. A tak lechcesz jego ego. W tekst kolegi bym nie wierzyła kij już są tak zapropgramowani, że jeden za drugim odstaje, a tak naprawdę może chodzić i nabijac się z ciebie, że jesz mu z ręki. Po co tracisz czas na debila? Znajdź sobie normalnego faceta, który będzie za tobą 'szalal'

Gość eweawe
Myślę, ze tu nie chodzi o seks. Tu chodzi o coś innego. Może Ty jesteś taka ... bierna, nie wyjdziesz pierwsza z jakąś inicjatywą, spotykasz się - ok, nie spotykasz - ok. On co jakiś czas 'ucieka' bo chce sprawdzić, czy się do niego odezwiesz, zaproponujesz spotkanie. Jeśli, któreś z Was nie zapyta o to, czy tworzycie związek to będziecie się tak bujać i bujać. Ja np.go rozumiem.

Gość gość
eweawe no w sumie,to masz racje.. Ja nigdy nie wyszłam z jakąś inicjatywą,nie okazałam że mi zależy.. Po prostu traktowałam go jako kolege,bo nie chciałam sie narzucać,mimo że widziałam z jego strony zainteresowanie..

Gość gość
wyjdz z jakas inicjatywa chlopak nie bedzie wiecznie za toba latał

Gość gość
zawsze szczery, a moze uzasadnisz?;)

Gość maczu piczu
A dlaczego niby pogrywa. Czasem widac lubi z toba pogadac, pobyc ale szybko mu przechodzi i sie odsuwa na troche. Widac twoje towarzystwo go meczy jesli potrzebuje ciagle przerw :D

uzasadniam: Od kilku miesięcy tworzę dziwną relację z pewnym facetem, niby nic nie ma, ale jednak coś jest, x cos jeszcze mam dodac?

Gość gość
pogrywa ponieważ nie raz dał do zrozumienia, że mu jednak zależy, ba, nawet mi to powiedział ;) więc nie rozumiem tego czemu raz sie stara, a raz olewa.

Gość gość
zawsze szczery, oficjalnie nic nie ma, ale nieoficjalnie coś jest ;)

Gość maczu piczu
Widac az tak mu nie zalezy jak ty sobie wmawiasz. Jego zachowanie mowi samo za siebie. I najlepeij to ty jego zapytaj na czym to zalezenie na tobie u niego polega :D Skad my to mamy niby wiedziec co siedzi w jego glowie.

Gość Alisssa
Jakby mu zalezalo to by Cie gdzies zaprosil.

Gość gość
O choroba! Zawsze szczery sie pojawil i prawi po swojemu polgebkiem:-) Tajemniczy jegomosc i erudyta w dodatku. Prosze nie kwestionowac prawd objawianych przez zawsze szczerego bo zawsze szczery jest zawsze nieomylny.

Gość wyjaśnie ci
zs jest doświadczony by nie rzec stary i stąd jego wiedza w sprawach życiowych, drażnią go głupie dylematy nastolatek i nic w tym nie ma dziwnego, a półgębkiem pisze bo mu się nie chce rozpisywać w tematach oczywistych. Mimo, że mnie wkurza muszę przyznać, że często ma rację, w tym temacie z pewnością.

Gość gość
zs to pseudointelektualista chciałby być tutaj tym kim nigdy nie bedzie w prawdziwym życiu . Onanizuje sie każda chwila w momencie kiedy ktoś go zauważy . Ogólnie stare bywalczynie zlewają bo on jest tutejszym błaznem takim z czerwonym nosem

Gość gość
A ja dzieki zs opamietalam sie w pore i moj zwiazek kwitnie jak nigdy dotąd. Jakis czas temu prosilam o porade na tym forum i jakos tylko jego wypowiedź wbila mi sie do głowy

Gość gość
Gdyby mu zależało to by się tak nie zachowywał....

Gość gość
Moja rada- zacznij też go olewać i zobaczysz, tzn bądź miła, ale taka obojetna, traktuj go cały czas jak kolegę i nie zawsze znajduj czas dla niego

Gość gość
zawsze szczery,wydajesz sie osoba probujaca zyskac atencje w internecie,bo w zyciu nie wychodzi.

Gość gość
I zyskuje i o to przecież chodzi. Bogowie są wśród nas ! Dosłownie i w przenośni.

Gość gość
Zawsze szczery dostal po gaciach hyhyhy i dobrze:)

Gość gość
Zawsze szczery to taki kafeterniany kat - jak capnie toporem to drzagi leca! hehehe - dobra koncze te pitu pitu i ide se na klopa usiasc bo mnie stolec cisnie, nara!

Gość gość
kocha cie

Gość gość
kocha siebie <3