Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Rodzice mnie nie kochają

Polecane posty

Gość Gryph

Wiem, mam swoje lata, ale nie jestem taką osobą, która potrafi lekceważyć i dla której jest wszystko obojętne. Są tacy ludzie, którzy potrafią sie nie przejmować, ale ja do nich nie należę. Rodzice mnie nie kochają. Ani ojciec, ani matka. Traktują mnie zimno, oskarżają o rzeczy, które nie miały nigdy miejsca. Ostatnio przez telefon rozpłakałam się przed ojcem, a on na to lodowatym głosem "nie rób mi teatrzyku." On jest pantoflarzem, we wszystkim słucha mojej matka. Jakby p;owiedziała, że w dzień świeci księżyc, to przyznałby jej rację. Jest mi źle. Żyję z ciężarem. To potworne, że ludzie, którzy mnie stworzyli, dali życie, powołali na świat, jednocześnie mnie nie kochają i widzą we mnie wroga. Cierpię. Czuję ból psychiczny. Już z nimi nie mieszkam, tylko z dziadkami, ale oni dziadków także nienawidzą. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić. Pocieszycie mnie jakoś?

Gość gość
to tez znajdz se pantoflarza jak twoja rodzicielka:)

Gość gość
tak czułaś zawsze czy teraz jak jesteś dorosła?

Gość Gryph
Ta wypowiedź z pantoflarzem była nie na miejscu, to forum pełne jest nieczułych i okrutnych ludzi. Nie zdajecie sobie sprawy z mojego bólu. Nie jestem potworem. Też im zrobiłam krzywdę, nie uważam, że za wszystko są winni, ale oni mnie naprawdę nie kochają. Są dla mnie brutalni w słowach, bezwzględni. Nie traktują mnie jak swoje dziecko, tylko jak swojego wroga.

Gość gość
masz rodzeństwo?

Gość Turkuć
Ciesz się że masz dziadków którzy chcą się Tobą zająć.

Gość Pawweł
Lubię Cię,chyba założyłaś temat o schizofrenii,ja też choruję na schizofrenię i mieszkam u babci,rodzice też mnie nie kochają.Mamy wiele wspólnego ze sobą.