Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaa24

Zemsta mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość kingaa24

Spotkało mnie coś strasznego. MIałam od kilku lat przyjaciela, z którym radzilismy sobie w chwilach smutku, pomagaliśmy sobie. Gdy nastał w moim narzeczeństwie kryzys, a z narzeczonym nie dało się rozmawiać, poprosiłam o wsparcie, o wygadanie się przyjaciela. Tak więc pisaliśmy maile, w których opisywałam mu swoje problemy, achowania narzeczonego, a także bardziej prywatne sprawy z narzeczonym związane i wspólnie radziliśmy. Doszło do tego, ze po kilku latach ten przyjaciel (mając już żonę, którą przecież znam) zakochał się we mnie i zapragnął mnie za wszelką cenę zdobyć. ja nigdy mu nie robiłam nadziei, nigdy nie interesował mnie inaczej niż jako przyjaciel. No i on- jak już między mną a narzeczonym było dobrze i mieliśmy się pobrać za 2 miesiące wpadł na pomysł... by mu przekazać te maile, w których opisyuwałam w negatywny sposób jego zachowania! Narzeczony rzucił mnie, przyjaciel cały czas twierdzi, zę teraz on rzuci swoją żonę i będziemy razem. Ja go widzieć nie chcę! Jestem załamana, mam mysli samobójcze, cały świat mi się rozsypał, straciłam narzeczonego.

Gość gość
Niepotrzebnie mu zaufałaś

Gość gość
Ciekawe, komu się chce wymyślać takie historie.

Gość gość
facet świnia- po prostu!

Gość kingaa24
Nie wiem już sama, co robić, chcę walczyć o odzyskanie narzeczonego.