Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok gruba koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Ale jestem w szoku dawna koleżanka z dawnej roboty zrobila z siebie taką maciore po porodzie ze szkoda gadać a ma z 25 lat. Zobaczylem ja na fejsie po dwoch latach i SZOK SZOK SZOK! Byla szczupla normalna a wyglada jak prosie z 20 kg nadwagi co najmniej.

Bo widzisz nie wszysyc jestesmy idealni. Myslisz, ze jej nie jest ciezko? Przeciez slepa nie jest i widzi jak przytyla. Troche jakiegos zrozumienia i wyrozumialosci.

Gość gość
A co jest tak bardzo szokującego w tym, że kobieta po ciąży jest gruba. Jak byś troszkę się rozglądnęła wokół siebie, to byś zauważyła, że większość kobiet po ciąży ma w jakimś stopniu nadwagę. Szybko tracą wagę tylko gwiazdy, no ale na to przeważnie pracuje sztab dietetyków i trenerów osobistych. Dla mnie większym szokiem jest to w jaki głupi, chamski sposób o niej piszesz. Ona może jeszcze schudnąć, ale Ty będziesz musiała ze swoją głupotą męczyć się do końca życia.

Gość gość
Mogłaby już schudnąć dzieciak ma 2 lat. Twarz ma napuchnieta jak zava i wygląda jak 40 a nie 25 latka SZOK!

Gość gość
ze sie tak nie oburzacie, jesli ktos mowi, ze pali papierosy, naduzywa alkoholu, czy bierze narkotyki....otylosc jest tak samo niezdrowa, ale na to grube maciory znajdujecie 10tki usprawiedliwien i wymowek, jakby zajscie w ciaze i urodzenie dziecka zaraz zwalnialo was z dbania o siebie w kazdy sposob. a o gwiazdy NIE musi dbac 'sztab dietetykow i trenerow osobistych', bez silnej woli i samozaparcia i ten sztab nic nie wskora, jak ktos nie chce byc grubasem to nim nie bedzie.

Gość gość
Jestem facetem naucz się rozróżniać końcówki to po 1. Po 2 nie żal mi jej bo była wredna ogólnie, i fałszywa, nie raz wysmiewala innych i obrabiala tyłki (również ze względu na wygląd). Po 3 jak można się tak zapuścić? Z plaskodubia i wychudzenia do hipopotama to lekka przesada chyba jednak?

Gość gość
ktoś jej to dziecko musiał zrobić i teraz pewnie patrzy i oczom uwierzyć nei może co za potwora w domu wyhodował. Chyba, że już na oczy przejrzał i została samotną matką...

Gość gość
Musisz mieć bardzo ubogie życie skoro interesuje cię dooopa koleżanki :D

Gość gość
mąż jeżeli ma , powinien ją zaskarżyć za oszustwo i postarać się o rozwód z maciorą z jej winy , żenił się z kimś innym ......nie z otyłą maciorą

Gość gość
Ma chlopaka nie męża ale on jest normalnybi szczupły hehe