Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DimbaBin

Antykoncepcja a przeziębienie. Jak się leczyć ?

Polecane posty

Gość DimbaBin

Witajcie, pilnie portrzebuję porady odnośnie możliwych skutków ubocznych przyjmowania leków typu gripex/aspiryna przy jednoczesnym stosowaniu doustnych tabletek antykoncepcyjnych. Biorę disiaj trzecią tabletkę i jestem przeziębiona (to pewnie od tej cudnej pogody) i czuję, że bez wspomagania się typowym paracetamolem nie dam rady :( Niestety nie mogę się doszukać jakichkolwiek informacji czy takie leki obniżają skuteczność, gdyż na ulotce jest napisane jedno, a w internecie co innego :( na ulotce jest mowa tylko o ciężkich antybiotykach i zielu dziurawca, że obniżają skuteczność, a w internecie na forach dziewczyny piszą, że nawet gripexu nie można brać. Ja wzięłam wczoraj jedną tabletkę gripexu i dzisiaj rano drugą więc dobowej dawki nie przekroczyłam, ale trochę się stresuję mimo wszystko. Byłyście chore i przyjmowałyście lekie ? Wpłynęło to negatywnie na diałanie tabletek anty ? Proszę o pomoc, bo boję się, że pozostanie mi jedynie leżenie w łóżku z gorącą herbatą :(

Gość gość
nie wiem, nie truję sie hormonami, żeby jakis egoista mogl mnie wygodnie posuwac {czesc]