Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Johnny Depp nie ma wyglądu Badboya

Polecane posty

Gość gość

Patrze na jego zdjęcia, jak był młodszy. Ma wygląd typowego wrażliwca. A kobiety i tak by dawały mu d**y. Pewnie dlatego, że ma kasę i jest sławny.

Gość gość
ten kto ma kase i sławe może nawet wyglądać jak bezdomniak i tak będzie miała stado chętnych kobiet w okół siebie tym właśnie różnią się przeciętniacy od nieprzeciętniaków

Gość gość
Ma ascendent w lwie. Bylby badboyem gdy by mial ascendent np w baranie czy wodniku. Ma ksiezyc w koziororzcu to staly byt w emocjach. Ma saturna w wodniku stad jego dziwnosc. Ale ascendent w lwie daje mu powage dume wyglad i ruchy lorda dlatego moze takowych grac. Ona: saturn w lwie. On ascendent w lwie. Ona slonce w wodniku. On saturn w wodniku. Ona mars i merkury w koziorozcu. On ksiezyc w koziorozcu. Ona ma Venus w Rybach...b. wrazliwa kobieta. Kocha wiersze i sztuke. To dlatego on dedykuje jej piosenki i pisze wiersze dla. Niej. On ma Venus w byku...a wiec smak zapach dotyk to dla niego uczucia i milosc. I dlatego uwazala go za w goracej wodzie kapany. Te kobiete jako pania z Venus w rybach i z ascendentem w wadze nalezy uwodzic stale i wytrwale slowem kwiatem i romantycznymi realnymi chwilami. Johnny&Isabelle. Z racji ulozenia planet to zwiazek karmiczny? Czy przeznaczenie? Bo to dwie rozne sprawy sa.

Gość gość
Jestem autorem tematu. Również mam ascedent w lwie, ale księżyc w rybach, mars w raku, czyli ponoć w upadku. Ale jestem numerologiczną 8 ósemką z dnia, 6 stką z roku. Ogólnie to nie wierzę w takie rzeczy. Seryjniaki mieli księżyce w rybach, a byli mordercami, a powinni być wrażliwcami. Tutaj bardziej ważne jest wychowanie przez środowisko i geny.

Gość gość
Niby nie wierzymy a dziwnie to pasuje. On ma duzo planet w pannie byku i baranie. Panna to krytyka perfekcjonizm pracowiyosc byk bogactwo stale dochody baran upartosc skutecznosc stalosc. Ksiezyc w rybsch czyli dwoistosc natury mysle ze tu liczy sie ascendent. Jak ktos mial barana byka scorpiona to bardziej niz ten co mial ksiezyc w rybach a ascendent w raku pannie...Zauwaz ze 8 numerologiczna u byka jest silna a u panny nie. Sama numerolpgia to nic. Licza sie znaki i uklady planet.

Gość gość
Mieli ksiezyce w rybach a ascendenty? A marsa? To on odp za emocje i venus.

Gość gość
No widzisz, ja urodziłem się akurat 8 maja. Mam księżyc w rybach, mars w raku, asc w Lwie. Jowisz w lwie, pluton w skorpionie, uran, neptun w koziorożcu, saturn w wodniku, wenus w bliźniakach, słońce w byku, merkurego w baranie. Taki Mengele miał sporą przewagę znaków wodnych w horoskopie, a był psychopatą. Horoskopy nie mówią do końca prawdy.

Gość gość
Za emocje odpowiada księżyc, a nie mars. Mars odpowiada za siłę.

Gość gość
Badboy czy Niceboy??? To bez różnicy jak ma jakieś zaplecze finansowe i zapewnia stabilizację kobiecie.

Gość gość
podajcie linki gdzie można poczytać o tym, o czym mówicie - co to jest ascedent, jaki wpływ mają planety na znak zodiaku i życie, jak to sprawdzic u siebie. Z góry dzieki