Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tyle dziewczyn bierze chlopaków pod pantofel?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę sprawia wam radość manipulowanie kimś w relacji? Płakać mi się chce, jak patrzę na to, jak niektóre dziewczyny traktują swoich chłopaków. Niszczycie ich i ich potencjał.. Jestem dziewczyną i uważam, że każdemu trzeba dać odpowiednio dużo wolności w relacji, a równocześnie być obok, na niewymuszony i prawdziwy sposób [miłość]. A miłość opiera się też na zaufaniu.. Często brak zaufania nie jest niczym uzasadniony, wiem, bo dwie takie relacje znam bardziej "od środka". Przykre to jest po prostu...

Gość gość
Nw laczego tak jest, tez jesem kobietą nie byłam nigdy w związku ale mam nadzieje ze to przyjdzie... nie mam zamiaru brac nikogo pod pantofel, co innego kiedy mężczyznie tak jest wygodnie słuchac kobietki i byc posłusznym jak psiak :/ ale to nie jest męskie. Akurat w zwiazkach uważam ze powinna byc równość pod wzgledem wzajemnego traktowania, a nie zadne władczośc****antofle czy nie daj Boże zastraszania.

Gość ttcup
Skoro im na to pozwalają...

Gość gość
Tak, pozwalają sobie, ale pytanie jest o to, czy tym kobietom w ogóle podoba się takie manipulowanie drugą osobą i czy sprawia im satysfakcję taki związek.. bo mi się wydaje, że chyba tylko osobom, które muszą się dowartościować.

Gość gość
Kobiety kochaja naprawde tylko takich co sie manipulowac nie daja.:)

Gość gość
fakt to jest okropne

Gość gość
up

Gość gość
Kobiety są dziwne. Albo lecą na jakiś agresorów albo na ciotki klotki by je kontrolować.

Gość gośćmjdg
jak z facetem są problemy lepiej zeby kobieta rządziła a w normalnym związku zasada partnerstwa,ja akurat lubie jak mnie męzczyzna słucha co nie znaczy ze zawsze chce postawić na swoim

Gość gość
Jestem mężczyzną i nie widzę problemu by być pieskiem dla kobiety TYLKO że mnie to kręci Możecie pisać że nie jestem prawdziwym mężczyzną itd ale uwielbiam być pod pantoflem kobiety

Gość gość
Tylko ciapowata pissda da się wziąć babie pod kapeć, prawdziwi mężczyźni nie mają takich problemów.

Gość gość
Prawdziwy macho bierze klapka, kobietę przez kolano i klapkiem ją

Gość gość
Bo jak chce mnie ruuuchac to musi mnie sluchac i robic to co ja chce bo jak nie to moze pomazyc