Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochezdegustowana

Co sądzicie o ddlg?

Polecane posty

Gość trochezdegustowana

Jeśli ktoś nie wie to w skrócie chodzi o to, że kobieta zachowuje się jak mała dziewczynka a jej facet udaje jej "tatusia"... Kara ją za złamanie jego zasad, mówi do niej jak do małego dziecka itp. Natknęłam się na to ostatnio na instagramie i chciałam poznać zdanie innych ludzi na ten temat. Mnie odrzuca w tym to udawanie małego dzieciaka przez te dziewczyny, na ig widziałam sporo zdjęć lasek paradujących w pieluchach z cumlem w buzi. Fuj.

Gość gość
Hahah mnie to rozśmieszyło no ale jak niektórzy wolą mieć bachora zamiast partnerki to ich wybór

Gość gość
to nie kwestia noszenia pieluch jak ktos wyzej zauwazyl tylko takie dziewczyny chca byc dziewczynkami, miec osobe wladcza, dyrygujaca, chodzi o posiadanie kogos z kim bedzie bezpiecznie ale bedzie tez dziecinnie w pewnym sensie, np przebieranki slodkie dla swojego faceta "tatusia" jesli chodzi o sprawy lozkowe, zgody na wszelkie propozycje, w razie odmowy klapsy (co dla nich jest nagroda dopoki nie sa to k***wsko mocne klapsy) ale takie dziewczynki sa tez bardzo wyuzdane dla swoich tatusiow, jestem facetem i chyba posiadanie uleglej osoby, wyuzdanej, takiej suczki jest dosyc pociagajace, oczywiscie nie bawmy sie w jakies pieluchy czy cos, bo to akurat komiczne