Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak starszy facet podrywa młodszą to musi oznaczać tylko jedno..?

Polecane posty

Gość gość
Może jacyś starsi faceci się wypowiedzą czym kierują się podrywając ochoczo młode dziewczyny bez cienia dystansu?

Gość gość
Nie, nie zawsze znaczy, że chodzi mu tylko o seks. Czasem podoba mi się kobieta i nie patrzę, czy jest 10 lat młodsza, czy 10 lat starsza. Po prostu jestem nią zainteresowany i nic więcej nie ma znaczenia. Ani to ile ma lat, ani gdzie pracuje, ile zarabia, liczy się ona.

Gość gość
Nigdy nie myslalem zeby flirtowac z dziewczyna zeby ja zaliczyc:D Lubie towarzystwo kobiet i sprawia mi przyjemnosc przebywanie w ich towarzystwie:classic_cool:

Gość gość
normalnie nie wierzę w to co czytam :P

Gość gość
he?

Gość gość
Siwizna jest sexy

Gość gość
Starszy facet np: w wieku Twojego ojca a nawet dziadka,jeśli podrywa młodszą nie koniecznie musi chodzić mu o seks Taki starszy pan chce się "sprawdzić"

Gość gość
moze chce sie tylko zaprzyjaznic? :)

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jakie sa jego itencje, o co mu chodzi, napisz do moejej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
tak chyba wrozka pomoze?

Gość gość
10.11 Sprawdzić w sensie czy nadal jest atrakcyjny w oczach kobiet?

Gość gość
1. Żeby się sprawdzić 2. Bo to łatwiejsze niż się wydaje 3. Ja mam to co ja interesuje ( dojrzałość, kasa, doswiadczenie) a ona to co mnie ( młodość, luz, infantylnosc, itp) 4. Często nie zastanawiam się ile ona ma lat 5. Jeden związek z kobieta 10 lat młodsza. Zakochalismy się ale nam przeszło. 6. Najlepszy sex w życiu ona 21 ja 30.

Gość gość
mezczyzna nie szuka przyjazni z kobieta,mezczyzne zawsze interesuje to jedno, to wcale nie znaczy ,ze chce tylko przeleciec ale mloda kobieta jest ladna i dlatego go pociaga.

Gość gość
moze puszcza feromony?

Gość gość
Nie dobieram się do młodszych kobiet. Nie jestem starym zboczuchem gawędziarzem. Ale jeżeli same chcą, to co mi szkodzi? A czasami chcą.

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !