Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimber o północy

Miłość to iluzja, jest zauroczenie, a potem przyzwyczajenie

Polecane posty

Gość bimber o północy

takie są realia

Gość gość
P********z

Gość gość
realia są takie że w d***e byłeś i c***a wiesz pustaku. Mówi ci to facet z 30-stoletnim stażem małżeńskim. Trzeba tylko trafnie wybrać.

Gość gość
zależy miłość w co?

gość dziś Przez 30 lat nie ani razu nie poczułeś znudzenia żoną? Może od dawna jesteś z nią jedynie z przyzwyczajenia, tylko jeszcze tego nie ogarniasz. ;)

Gość gość
od 30 lat ją kocham! ona pracuje i mnie utrzymuje , jestem niepełnosprawny.

Rozumiem i trochę zazdroszczę, masz najwidoczniej wyjątkowe szczęście.

Gość gość
jaki niepełnosprawny? Bzdura. Napisałem wcześniej. Trzeba dobrze wybrać.

Gość gość
Nie kochałeś, to nie wiesz jak to jest. Ktoś kto kocha to pragnie danej osoby każdego dnia, nawet jeśli coś nie idzie po naszej myśli, jeżeli się wściekasz i masz czasami jej dość, to i tak nie potrafisz bez niej żyć. I to jest miłość, bo mam wrażenie że mylisz ją z zauroczeniem, które po czasie przemija. Kocha się mimo wad, zmiany wyglądu, kiedy partner traci pracę, jest chory, kiedy kłopoty wydają się nie do przejścia. To że Ty nie potrafisz kochać, nie oznacza że inni też nie potrafią.

Gość gość
jak mogę kochać nadal pomarszczoną , rozpasłą , do której mi już nie staje kobietę?

Gość gość
Ona cie od ponad 30 lat zdradza, a "twoje" dzieci wcale nie sa takie twoje... przykro mi. :)

Gość gość
gość dziś żal dupę ściska, że komuś się udało w życiu? ja też jestem w związku, choć staż sporo mniejszy i nie uważam tego za jakieś nie wiadomo jakie zjawisko... rozejrzyj się poza kafeteryjną patologię, na świecie normalne, zdrowe związki to coś powszechnego.

Gość gość
facet normalny, bogaty , zaradny to zmienia kobiety na młodsze i atrakcyjne a te nieudaczniki, zdesperowane golasy trzymają się jednej raszpli dziesiątki lat bo by już nigdzie nie "zamoczyli" bez skutku by z penisem po prośbie latali

Gość gość
No a jak ta rozpasła pomarszczona kobieta może kochać takiego ...... jak Ty. Bo po latach zapewne super boy z Ciebie.

Gość gość
hahahaha fakt! ona gruba już i brzydka on biedny smierdzacy potem robol i tak się trzymają , nienawidzą ale z przymusu razem są bo nikt inny by z nimi nie chciał być. Artyści, Celebryci , Ludzie wartościowi to wciąż mają nowe związki , atrakcyjne , szczęście w życiu i piękno. nie tkwią z brzydalami

Gość gość
09-02 popieram Najgłośniej krzyczą z nie ma miłości, tacy co ją odrzucili, podeptali, czy skrzywdzili swoim zachowaniem osobę, którą niby kochali.

Gość gość
I tak wszyscy zdechna wiec to nie ma sensu

Gość gość
prawdziwy mężczyzna sukcesu będzie z jedną kobietą, co innego przelotne romanse w młodości, jak pokocha to nie zmieni na żadną.

Gość gość
Każdy umrze ale ważne jest jak żyłeś. Życie wystawia rachunek każdemu.