Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, jestem facetem, mam dosc malo czasu w sumie na zalozenie rodziny

Polecane posty

Gość gość

chcialbym zawrzec znajomosc z fajna dziewczyna ok 12 lat mlodsza (tj w wieku ok 23-25 lat) i zaczac spokojnie od randek w kinie i sushi w restauracji, ale zanim od tego etapu przejdzxiemy do wspolnego zamieszkania, oswiadczyn, slubu to troche minie, a ja chce miec dwojke dzieci smutne to troche trzeba sie bylo brac za to 5 lat temu jak poznam seksowna 24 latke i zaczne ja pytac po miesiacu znajomosci czy chce miec dwojke dzieci, to ucueknie a jak nie bede pytal to sie okaze, ze ona moze dopiero planuje dzieci po 30stce ale sprobuje zrobic z tej sytuacji co najlepsze grunt, ze moja kariera sie rozwija, mam zarobki rzedu prawie 6 tys netto liczac premie to solidna podstawa do budowania osobistego szczescia, rowniez w milosci

Gość gość
kogo to gowno obchodzi

Gość gość
jak zwabie do domu to trząchnę o betonik i nawet nie będzie wiedziała , że jej dziecko robię

Gość gość
bez podszywania sie prosze

Gość gość
IPowinni tobie naciac krocze, wiedzialbys co to zycie

Gość gość
stary zgredzie 23 latki to wolą rówieśników

Gość gość
za 6tys chcesz utrzymać żone, 2 dzieci i siebie niemoto?

Gość gość
wszywkę masz ?

Gość gość
ja mam 24 lata i w życiu bym sie nie spotkała z takim starym capem. Więc ta twoja jest gó/wno prawda marzycielu

Gość gość
W czym problem? Postaraj się o względy 36 latki. Kobiety dojrzałe wiedzą już czego chcą. A młodziutkim dziewczynom pozwól się rozwinąć i fizycznie i emocjonalnie. Chyba, że jesteś amatorem "kwaśnych jabłek" bo sam nie wiesz jak zaimponować dojrzałej tak samo ja Ty kobiecie.

Gość karminea
36 lat i ty masz ambicję by mieć kobietę 25-letnią ? chyba zbyt duża róznica wieku, nie sądzisz ? jak jesteś już taki stary to szukaj kobiet w swoim wieku, które chcą założyć rodzinę, a nie 25latki, ktora chce się wyszaleć. Jesteś już stary po prostu. Ja sama mam 34 lata, ale na takiego starca jak ty bym nawet nie spojrzala

Gość gość
09.37 generalnie chodzi o czas, kobieta powinna rodzic nie pozniej niz majac te 37 lat pozniejsza ciaza niesie ryzyko komplikacji

Gość gość
Kobiety z mlodszych rocznikow juz nie chca tak chętnie poddawac się traumatycznemu bólowi porodowemu. Komu dzieci, zeby za 5 lat muslimy je wyzynaly:-(?

Gość gość
a zaraz tam wyzynaly... będą je ******** przyjemność im czynic

Gość gość
Za 10 lat nie bedzie juz takiej Europy jaka znacie. Mezczyzni beda scinani, kobiety gwalcone. Kto madry sprowadzi nowe zycie na ten gorzki swiat pełen cierpienia, wojen i chorob

Gość gość
Wiesz co, to nie tak, znam dużo kobiet w tym wieku i większość jak najszybciej chce wyjść za mąż i mieć dzieci, tylko widzę inny problem. Po pierwsze większość chce starszego ustawionego chłopaka, ale tak 3-5 lat starszego, a nie aż o tyle... no i 6 tys. to nie tak dużo by utrzymać co najmniej 4 osoby :( Trochę za mało zarabiasz, a taka dziewczyna zwykle dopiero zaczyna życie zawodowe i nie zdoła pomóc