Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni lubia suki

Polecane posty

Gość gość
Suki a to co opisales to co innego. Suka to suka a to co opisales to normalna kobieta

Gość gość
Po dzieciach nadal można prowadzić urocze i zabawne życie. Wystarczy sobie wszystko dobrze zorganizować. owszem, ale już nie takie jak przedtem , nie na taka skalę. A poza tym uważam, ze facet powinien szczerze rozmawiać ze swoja żona zamiast tu się żalić

Gość gość
k****arze lubia suki

Gość gość
jakie sa suki?

Gość gość
Moje życie przed dzieckiem a po niczym sex nie różni. Poza oczywiście kilkoma miesiącami po porodzie. Ale ok 1 rok po wszystko wróciło do normy. Może to dlatego ze mam dwie niepracujace babcie.

Gość gość
to bierzcie sobie suki.

Gość gość w trampkach
No jeszcze nie trafilam na takiego faceta, nie mialam zwiazku gdzie facet dalby mi odpowiednio duzo wolnosci, nie chcial robic wszystkiego razem. Nie znalazlam faceta, ktory by nie mial parcia na slub i dzieci, oprocz tych, co szukaja kogos tylko na seks. To ze ktos dba o wyglad i figure powinno byc oczywiste, ale nie da sie chodzisz w szpilkach 24/h, czy o 6 rano w sobote miec idealny makijaz.

Gość gość
faceci mysla tylko o seksie.

Gość gość
No ale chyba między 16-21 jak jesteś w domu to możesz chodzić w szpilkach?

Gość gość
Tu autor. Gosc wypowiadający sie wcześniej chce tylko spaceru z zona sam na sam bez wózka a wy nazywacie to tak, ze po porodzie ZABAWY I SZALENSTWA SIE KONCZA?! to szaleństwo? Spacer w parku? Jak dbać o zwiazek i go pielęgnować wtedy? Zmieniającpieluchy?

Gość gość w trampkach
Bujaj sie. Jesli wygladam ladnie to dla siebie, nie dla faceta

Gość gość
Dlaczego kobiete która opisałem w pierwszym poscie nazywacie fajna jaki kochankę. I na chwile? To źle ze na zone chce kobietę majaca swoje zdanie i taka ktora nie gada tylko o jednym? Z ktora moge i iść na film do kina i na pizzę ale niekiedy tez do znajomych albo porozmawiać o muzyce? To na zone nadaje sie tylko jakas co da sie zapłodnić kilka razy i odchowa cycem te dzieci? To nie wystarczy jesteście tak stworzone ze niestety ale zajść w ciąże i urodzic to nie sztuka ani cud. TO NATURA TAK WAS STWORZYŁA I TO NORMALNE. Sztuka jest nie zwariować po tym dziecku i pielęgnowaćz zwiazek

Gość gość
nie jestem lesba ale moja ci.pka ma byc nieskalana sperma, tylko nie ona. jest zbyt doskonala dla mnie i droga memu sercu zeby ja miala jakas niehigien. sperma zalewac.

Gość gość
Denerwują mnie baby które na około chwala sie dziećmi i mężem brawo, cudownie wielkie osiagniecie, klaszcze. Jeszcze śmieszniej jak najpierw wpadka, potem ślubi i nagle miliony zdjęć w sieci jakie to jest "myeverything" "my World" ahahahahhaha no bardzo wyczekana i chciana wpadka. Ale trzeba robić dobra mine do zlej gry , wstawiać zdjęcia dzieciaka w ubrankach i lozeckach, nie dać poznać ze wlasnie zj***lo sie życie. A faceci potulnie bawią sie w ta rodzinę i mając 25 lat, koledzy chodzą na piwo, a oni grzebią przy d***e małego. I nie chodzi o niedojrzałość. Ja rozumiem, zapłodniłeś to sie zajmuj. Ale sam fakt wolności. Po dziecku to już nie to życie z wolna świadomością robienia co się chce. Zaraz napiszecie ze skoro jest seks to jest tez świadomość ze moze być dziecko. Fajnie, ale Wy tez się ******ie dla siebie i przyjemności, a polowa zapewne gotowa na dziecko nie jest, mimo to robicie to. ps. jestem kobieta :)

Gość gość
A ja to inaczej widzę. Faceci nie lubią ciepłych, miłych kobiet, i nie muszą to być kobiety marzące o dzieciach i ślubie - mam koleżanki, które tego nie chcą, wolą robić karierę zawodową, ale równocześnie są miłe - i dostają po nosie. Natomiast wręcz chamska, obgadująca innych za plecami laska, 'zadziorna' na negatywny sposób, taka trochę bez klasy, ZAWSZE będzie miała powodzenie. Mało który facet jest na tyle dojrzały, by wiedzieć, co oznacza prawdziwie SILNA kobieta i to są mężczyzni, którzy sami mają klasę.

Gość gość
A ja to inaczej widzę. Faceci nie lubią ciepłych, miłych kobiet, i nie muszą to być kobiety marzące o dzieciach i ślubie - mam koleżanki, które tego nie chcą, wolą robić karierę zawodową, ale równocześnie są miłe - i dostają po nosie. Natomiast wręcz chamska, obgadująca innych za plecami laska, 'zadziorna' na negatywny sposób, taka trochę bez klasy, ZAWSZE będzie miała powodzenie. Nie zauważam, żeby te laski miały swoje zdanie... oprócz Coelhowych tekstów 'jestem jaka jestem, a jak ktoś mnie nie akceptuje, niech s*******a'. Nie zapomne swojego szoku, jak mi kolega przedstawił swoją byłą, którą uważał 'za inteligentną'. Jak faceci mają taką definicję inteligencji - podziękuję.. Mało który facet jest na tyle dojrzały, by wiedzieć, co oznacza prawdziwie SILNA kobieta, ze swoim zdaniem (nie mówimy o wrzeszczących, przemądrzałych jazgotach), zdaje sobie sprawę, że to nie zależy od pragnień życiowych i tego czy jest spokojna czy nie i to są mężczyzni, którzy sami mają klasę.

Gość gość
Ten temat chyba zalozyla jakas rozezlona dziewucha bo nie brzmi to ani troche po mesku. Faceci na ogol nie zawracaja sobie glowy cudzymi d**erelami i nie zakladaja takich tematow ani tez nie posluguja sie tak rozbebeszonym slownictwem.

Gość gość
Tu autor Moze i pisałem zbyt rozbebeszonie ale inaczej do Was trafić sie nie da chyba bo same rozdrabniacie wszystko i analizujecie

Gość gość
przecież większość tematów ns kafe to bajki za grosze, nie wiem kto by traktowal na powaznie :-D

Gość gość
Ojj lubimy takie pewne siebie kobitki ojjj lubimy ;))))

Gość gość
Lubimy

Gość crueltia
mężczyźni lubią su/ki które wcale ich nie chcą tylko latają za innymi albo w ogóle za nikim nie latają.

Gość gość
No i dobrze, kobieta za nikim nie powinna latać i się ubiegać

Gość gość szarik
a suki lubiom szarika co pobzyka i se znika...haha

Gość gość
Lubimy femme fatale