Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zmienili w swoim związku? Co wam się w nim nie podoba?

Polecane posty

Gość gość

Ewentualnie w swoim partnerze/partnerce?

Gość gość
zeby moj chlopak w koncu dorosl. Ma 23 lata a jemu w glowie jeszcze popijawki z kolegami i trawka

Gość gość
23 lata to jeszcze mlody.. Jeszcze sobie kilka lat poczekasz. Mowie tro z perspektywy 28latki ktora ma prawie 30letnich kolegow tak smao sie zachowujacych :/ I dopieor teraz jak im stuka 30 to przebakuja cos o ustatkowaniu sie

Gość gość
Moja by mogła przestać pluć na lustro jak myje zęby :/

Gość gość
powiedz jej to zeby nie plula albo sam opluj tak lustro zeby dostala k...icy :D

Gość gość
no fakt 23l to mlody ale jestesmy juz prawie 6 lat i nic sie nie zmnienil , zaczynam miec watpliwosci czy to odpowiedni chlopak. Mam znajomych 3 lata mlodszych od niego , ktorzy maja powazniejsze podejscie do zycia niz on

Gość gość
albo sam opluj tak lustro zeby dostala k...icy xxx Hahaha, niezły pomysł, nigdy o tym nie pomyślałem :D

Gość gość
Kochana to zastanów się jeszcze poważnie nad tym bo uwazam,ze w zwiazku jesli pojawiaja sie watpliwosci to jest juz zle. Albo mzoe sprawdz go w jakiejs sytuacji np powiedz mu ze sie od kilku dni zle czujesz,ze bedziesz szla zbadac krew albo np ze zemdlalas i zobaczysz jak sie zachowa. Napisz ze idziesz do przychodni a potem nic mu nie pisz, milcz przez iles godzin, jelsi bdziesz dzownil wypytywal to znaczy ze sie martwi i traktuje Cie serio, takie cos zrob :)

Gość gość
Gosc 14:33 To stary sposob, tak zwana terapia szokowa. To dziala tez jak np rodzice lapia dzieciaka na paleniu.. kaza mu wtedy cala paczke spalic :)

Gość gość
dzieki za rade, sprobuje, ja mysle ze chyba za wczesnie weszlam w zwiazek. mam 20 lat w tym roku i dopiero teraz zaczynam dostrzegac roznice miedzy moim chlopakiem a innymi ( mam na mysli prowadzenie sie i podejscie do zycia ) inni matura i studia albo matura i di pracy a on tak jakos .... Kocham go ale nie wiem czy mam z nim przyszlosc

Gość gość
Ja trwalam prawie 7 lat w zwiazku z moim pierwszym chlopakiem bo balam sie ,ze nikogo innego nie znajde.. I dopeiro wtedy kiedy widzialm jak bardzo rozni sie moj zwiazek od innych, od zwiazkow kolezanek, jak bardzo jestem nieszanowana, to wtedy mi sie lampka zapalila. Ale mowie ze lepiej pozno niz wcale i zwialam dopoki nie bylo dzieci. Nie zaluje decyzji.

Gość gość
Haha dzięki, jak będę miał dzici i zaczną palić to też tak zrobie :D

Gość gość
tylko szkoda ze te 7 lat stracilas. Moglas w tymczasie ulozyc sobie swietny zwiazek , ale coz czlowiek uczy sie na bledach

Gość gość
Dokladnie. Ale kazdy je popelnia, wazne zeby obudzic sie w pore kiedy nie jest zbyt pozno. Zaluje tych straconych lat ale jestem bogatsza w doswiadczenie i wiem jakiego faceta teraz nie chcialabym miec. Moze i Tobie to pomoze, ale decyzje oczywiscie podejmij sama, najlepiej obserwowac, obserwuj duzo patrz na jego zachowanie w roznych sytuacjach i wtedy ocen na spokojnie :)

Gość gość
kiedys podrywal mnie taki jeden chlopak , ale ja bylam zajesta ( on tego nie wiedzialm ) i dalam mu kosza . Teraz tak czasem sobie mysle ze takiego chlopaka bym chciala

Gość gość
to ze co weekand musi isc na impreze

Gość gość
męża bym wymieniła

Gość gość
gosc 16:31 hahah

Gość gość
seks tylko po ciemku jest :( zona sie wstydzi

Gość gość
wiecej wyjsc.. do kina, na kawe, piwo ;)