Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

effy18

Problemy w związku

Polecane posty

Hej wszystkim. Od roku jestem w związku. Mam 18 lat, on 19. Kocham go ale nie wiem czy ja powinnam byc z nim. Zaczne od tego że odkąd go poznałam on był kobiecarzem. I niestety ale na samym już początku naszego związku on kręcil z innymi a nawet miał kilka na raz. Nie potrafie odpowiedzieć sobie na pytanie teraz dlaczego ja po tym już go nie zostawiłam. Dodam że to moja pierwsza miłość. Po jakimś czasie zerwał kontakty ze wszystkimi dziewczynami dla mnie, a ja dla niego z wszystkimi kolegami. Nie ufam mu bo musiałabym być totalną idiotką by ufać i wierzyć komuś kto mnie non stop okłamuje. Ja go znam tak dobrze że już wiem jakie kłamstwa wymyśli. Jest bardzo słaby w wymyślaniu historyjek. Nadszedł czas wakacji, Wyjechał do pracy na miesiąc. Mieszkał w domu z 3 dziewczynami, bardzo ładne. Był tam z kolegą ktory też lubi podrywać dziewczyny. Mój chłopak nałogowo pali trawę. Tamte dziewczyny własnie byly takimi imprezowiczkami, ja nie jestem taka. Nasz związek wygląda tak że sobie zabraniamy wszystkiego. On to zabrania mi nawet wstawiania zdjęć na jakie kolwiek portale. Podczas jego pracy mielismy hasla do swoich facebooków i ja czytałam jego rozmowy z jego przyjacielem. I pewnego dnia coś mnie zaniepokoiło. On pisał o jakimś Adamie, że razem piją i coś o tym że go by ****ał, to niby miało być dla beki.+ specjalnie dzwonił do niego zeby nie było sladow rozmowy o tym rzekomym Adamie. Pytałam kto to jest, a on na to że to kolega z pracy. Oczywiście, nie wierzyłam w to i jak zawsze miałam racje co do niego. Pewnego wieczoru przeglądałam sobie te dziewczyny z tego domu i zobaczylam ze jedna to jest Ada. I odrazu wiedziałałam że od początku o nią chodzilo. Napisałam do jego przyjaciela czy to o nią tak naprawde chodzi. On mi to potwierdził. Aaa i jeszcze jedno, moj chłopak zabrania mi kontaktow z chłopakami, nawet jak sie spojrze by zobaczyc kto idzie to juz afera. Podczas gdy on normalnie ma sporo kolezanek, gada z nimi, patrzy sie na wszystkich, ale ja to nie moge już nic. Dobra, wracając do tematu wakacji. Mój chłopak dowiedział sie że napisałam do jego przyjaciela i wybuchla wojna, powiedział że za to ze do niego napisałam z nami koniec. On jest bardzo nerwowy i bardzo szybko sie denerwuje. Wkurzył sie o to tak bardzo że nie panował nad sobą, Wkurzył sie na mnie że napisałam do niego a na niego że mi to powiedział. Oczywiscie wyparł sie tego. To co pozniej sie stało, nastepnego dnia wszystko było ok, 2 dni pozniej czytam jego rozmowe własnie z tą dziewczyną która była na niego bardzo wkurzona i wszystko w tej rozmowie było jasne, ona go pocieszała po tej kłótni i doszło do czegoś między nimi. Zdradził mnie, tamta dziewczyna wkurzona była bo on ją coś obgadywał i zarywał do jej koleżanki i chcial tez cos z nia podobno. Oczywiscie powiedział mi ze to było pisane na zarty by mi zrobic na złosc ale to nie prawda. One mu sie bardzo podobały. I tak naprawde sprawa nie jest rozwiązana do dzis. Bynajmniej ja nic wiecej nie wiem. A teraz jest tak że on wgl mnie nie szanuje, wyzywa od najgorszych jak sie wkurzy, ogranicza. Co powinnam zrobić?

Gość gość
Po pierwsze, dziecko do książek. Po drugie, do książek. Po trzecie, jesteś głupia, że zalezy Ci na takim chłopaku, który ciągle Cię zdradza? Dziecko szanuj się, bo nikt inny nie będzie.

Gość gość
Masz 18 lat , wszystko przed Tobą . Zastanów się cZy chcesz być z idiota do końca życia ??? Ja też niedawno miałam podobnego typu chłopaka Ale z nim zerwalam. TeraZ mam nowego takiego, który nie jest podrywaczem, zazdrosnikiem ani klamczuchem. Dba o mnie i szanuje . Klaudia 20 lat ;) zostaw go a wszystko będzie łatwiejsze odzyjesz! !!

Gość gość
chlopaczek w wieku 19 lat nie moze byc kobieciazem. jesli by mial z 20-pare lat i na koncie kilka krotkich zwiazkow tylko dla seksu to tak. ale w wieku 19 lat to on moze tylko sie ogladac i to za diewczynami a nie za kobietami. za 5 lat bedzieszz kims innym i bedziesz sie sama smiala z tego problemu co teraz masz albo nawet zapomnisz

Gość gość
zrobi z ciebie posmiewisko jak zacznie krecic z laska ktora cie zna