Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaabbbcccddd

Trójkąt z tesciowa

Polecane posty

Gość gośćaaabbbcccddd

Mam dosc.. Z narzeczonym mieszkamy ze soba od trzech lat, niedlugo szykuje sie ślub, a ja mam metlik w glowie.. Chodzi o tesciowa. Moj narzeczony codziennie rozmawia z nia godzine przez telefon, ciagle slysze jaka jest nieszczesliwa, ze mieszka juz bez niego, ze ciagle sobie przypomina jak to bylo kiedy mieszkał z nia, ze jest samotna ... Ja to wszystko rozumiem, ale boli mnie serce, bo mimo ze nie powiedziala mi tego wprost czuje jakbym zabrala jej syna. W pewnym sensie tak jest, ale on ma prawo ulozyc sobie zycie. Jestesmy szczęśliwi, ale jak slysze kazdego dnia jak to bylo jak mieszkał z nia, to trafia mnie szlag.. Kiedy moj przyszly nie odbiera telefonow to przychodzi... A my po prostu chcemy pobyc troche sami.. Jestem klebkiem nerwow i mam dosyc takiego trojkata.. Kiedy mowie o tym jemu, to zaczyna sie klotnia.. Bo on nie ma na to wpływu... A wydaje mi sie, ze gdyby chociaz raz powiedzial, ze w koncu ulozyl sobie zycie i ma swoj dom, to cos by sie zmienilo, ale on twierdzi, ze ona o tym wie.. Co z tego, skoro ciagle sytuacja sie powtarza... Co mam zrobic?

Zostaw go. Za bardzo maminsynek, a i jego mama będzie wam się narzucać po ślubie. Radziłbym poszukać kogoś normalnego...

Gość gość
No to pozostaje ci pokochać teściową. Przecież ona też jest członkiem rodziny więc przyzwyczaj się do niej.

Gość gośćaaabbbcccddd
Chcialabym, zeby ona w koncu zrozumiala, ze zalozylismy swoj wlasny dom, rodzine i chcemy byc szczesliwi.. A ja jestem coagle klebkiem nerwow...

Gość gość
Chcialabym, zeby ona w koncu zrozumiala, ze zalozylismy swoj wlasny dom, rodzine i chcemy byc szczesliwi.. xxx ty chcesz! żadne "my chcemy" twój facet nie ma nic przeciwko temu żeby matka była obecna codziennie w waszym życiu - więc nie przypisuj mu czegoś czego on nie chce!

Gość gośćuuih
zadnych teściowych zadnych matek w związkach,wp*****lają się i niszcza relacje miedzy partnerami

Gość gość
Autorko,nie jesteście rodziną,jesteś wieczną narzeczoną. Matka jest dla niego ważna a on dla niej. Nie rób z siebie księzniczki na ziarenku grochu,nieszczesliwej . Chcecie pobyć sami,trzy lata jestescie z sobą ,zamknij go w klatce,powiedz że teraz ty go masz na wyłączność i zakaż mu kontaktów ze wszystkimi,teraz ty będziesz decydowała o jego życiu:) Idz ,sie przebadaj u psychiatry i seksuologa. Aaaa,wyrzuc mu telefon,bo to urzadzenie ktore mu przeszkadza z ciebie nie schodzić:)

Gość gość
Jak czesto dzwoni do mamy ?

Gość gość
codziennie - jest chorowita

Gość gość
nienormalne i nadopiekuncza tesciowa, ktora nie ma zycia i probuje z synka zrobic meza, partnera. chore

Gość gość
Taka teściowa bym zabiła Dlatego ogarnijcie się Stare kobity i szukajcie zainteresowań, przyjaciół zeby nie być w takiej sytuacji za (kilka)naście lat

Gość gość
true!

Gość gość
autorko trza bylo skomlec przed slubem ,a nie teraz zgrywasz pokrzywdzona ,slepa bylas ze bierzesz mamisynusia?

Gość gość
Czy wszystkie kobiety są tak szurnięte?