Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_kocurek

POMOCYY! muszę uprawiać seks z obleśnym staruchem!

Polecane posty

Gość lady_kocurek

Pomóżcie mi! Chodzi o to, że mam 14 lat i jestem prostytutką na czarno. Muszę nią być, ponieważ mam bardzo trudną sytuacje w rodzinie i nie mam wyjścia (mój tata umarł, moja mama nie pracuje, ma bardzo silną depresję, miała już 3 próby samobójcze, dostajemy na miesiąc 600zł zasiłku, mam jeszcze 4 braci i dwie siostry, jestem najstarsza i opiekuje sie nimi jak matka, po odjeciu opłat mamy ok. 100zł na przezycie) nie chcę rezygnowac z mojej pracy, poniewaz wtedy nie damy sobie rady, a nie chce isc do domu dziecka... Wracając do sedna sprawy, jestem w pracy, nagle podeszla do mnie moja szefowa (burdelmama) i oznajmila mi ze nowy klient na mnie czeka w moim pokoiku. Ucieszyłam się, gdy zarobilabym pieniądze mogłabym kupic rodzinie jedzenie. Po wejściu do pokoju zszokowało mnie to, co zobaczyłam! Miałam już wielu klientów, ale żaden nie był taki ochydny i stary. Na łóżku siedział jakiś facet w wieku około 70 lat, jest bardzo brzydki, gruby i łysy. Powiedział mi, że fajna ze mnie dupcia, jest na mnie napalony i nie moze sie doczekac seksu ze mną. Zaczął sciągać swoje ubrania. Miał obwisły brzuch, zarośniętą klatę. Po zdjeciu spodni zobaczyłam jego wielkiego, pomarszczonego, obślizgłego i chyba zagrzybialego penisa. Uśmiechnął sie do mnie i chwycil za tyłek i zaczal macać. Zrobilo mi sie niedobrze i sie rozplakałam. Powiedzialam mu że muszę porozmawiac z szefową i niech poczeka. Spytalam sie jej dlaczego akurat ja i czy muszę to zrobić?! Powiedziała że to bardzo ważna, bogata i wpływowa osobistość i muszę go zadowolić, że powinnam sie cieszyc ze przydzielila mi go. Jeżeli nie wykonam tego to zagrozila mi, że wyrzuci mnie z pracy i posądzi, że pracuję nielegalnie i będę płacić kary, zresztą moja rodzina sie dowie o mojej pracy, cały czas myśli, że jestem pomocnicą kucharza w barze. Wróciłam do klienta i wytlumaczyłam mu że mnie brzuch boli i zaraz jak przestanie to do niego wrócę. Postanowiłam w tym czasie do was napisać z pytaniem: czy zrobić TO z tym napalonym oblechem czy nie i stracic prace itd.? Pomocyyyy!!!

Gość gość
pomijam że słabe prowo 7 nieletnich gęb do wyżywienia x 500+ to daje 3,500 na czysto co miesiąc

Gość gość
jak założy gumę, to pracuj, ale nie daj manipulować sobą jakimiś zmyślonymi karami za nielegalną pracę.

Gość gość
prowo obspermionego onanisty 🖐️

Gość miss_vanilla
TAK!!! Taka okazja zdarza sie bardzo rzadko! Gratulacje! Miałam podobnie, tylko mialam 15 lat i ciezką sytuacje rodzinną.Ja sie zgodzilam bez wachania, było troche niepszyjemnie (dla mnie oczywiscie), gdy sie rozebralismy zrobilam mu lodzika bo troche wisiał, gdy zesztywniał był OGROMNY! Pierwszy raz widzialam takiego penisa! Wyglądało to tak: położyłam sie i rozłożyłam nogi, on polizał mi myszkę, po czym zaczął wsadzać swoje działo do mojej muszelki. Bolało to jak cholera i gdy już udalo mu sie wepchnąć mialam całą pochwę we krwi! Póżniej wsadzal i wyciagal itd... Bylo juz puźno wiec zostal na noc ze mną. W końcu spodobal mi sie seks z nim, czulam podniecenie gdy po raz kolejny bawilam sie z nim, wyprobowalismy z 20 różnych pozycji, całą noc baraszkowaliśmy, aż mnie cippka bolała. Po wspolnoe spedzonych 12 godzinach dostalam baaardzo duze wynagrodzenie! Gdy sie obudzilam, on zapinal właśnie swoja koszulę, uśmiechnal sie do mnie, podziekowal i dał mi 10000 zł od ręki!!! Ale sie wtedy ucieszylam! Zaproponowal mi zebysmy robili to czesciej! Zgodzilam sie, uprawialismy seks raz na miesiac, potem raz na tydzien, a w koncu codziennie! Zaproponowal mi abym zostawila rodzine ktora i tak mnie nie kocha ( mam 2 braci i siostre, nie mam taty, a moja mama jest nałogową pijaczą) i przeprowadzila sie do niego. Od tamtej pory bylismy parą, on byl moim sponsorem, traktowal mnie jak ksiezniczke, jest mnie stać na wieele, nie wiem co z moja rodzinom, ale to przeszlosc mam ich gdzies... Jestem bogata i żyje jak pączek w maśle. Oczywiscie rzucilam pracę. Teraz mam 19 lat i jestem żoną Henia. Udaje ze go kocham ale na prawde nie kocham go , w testamencie zapisał caly jego majatek na mnie. Teraz czekam na ten moment jak kopnie w kalendarz i będę cholernie bogata i niezalerzna. W krótce mąż umrze ma już 79 lat...

Gość lady_kocurek
Co do poprzedniego komentarza mam w sumie 600 zł na całą mj rodzinę. Odwarzylam sie i zrobilam TO z NIM. on zalożył gumkę i jakos poszlo. Był niemiły i ponury, ale na szczescie nie trwalo to dlugo (szybko doszedł) ale jakos wytrzymalam uff... Zarobilam 1000złotych... Będziemy mieli co jesc. :-)

Gość Gothic
Kodeks Karny zabrania seksu z osobami które nie ukończyły 15 roku życia.

Gość lady_kocurek
Mj mamie nie chcieli przyznac 500+, polskie prawo jest CHOREE!

Gość Gothic
Swoją drogą, założę się że jesteś ze Śląska. Ktoś słusznie zauważył, że twojej matce na każde z dzieci należy się obecnie po 500 zł. W sytuacji gdy jest was siedmioro, moglibyście dostawać 3500 zł miesięcznie. Tylko twoja matka musi złożyć stosowny wniosek.

Gość Gothic
Ale dlaczego nie chcieli ? Jakie było uzasadnienie ?

Gość lady_kocurek
Gothic-> wiem, że jeszcze nie mogę uprawiac seksu, ale nie mam innego wyjsca, poza tym niedlugo skoncze 15 lat.

Gość lady_kocurek
Tak, jestem ze sląska, z Katowic. Niewiem dlaczego nie chcieli przyznac 500+...

Gość gość
Jeśli czyta to jakiś policjant / ka to zainteresujcie się tą dziewczyna , zanim stanie się jej jakaś krzywda .

to jest na pewno zmyślona historia, ponieważ nie wierzę, że istnieją takie głupie d****** marna prowokacja, nikt w to nie uwierzy.

Dokładnie. To jest jeszcze dzieciak. Dzieciak, który musiał za szybko dorosnąć. ...może przeczytają to odpowiednie osoby. O ile to nie prowo. Ale przecież akurat to nie jest wcale aż tak bardzo odosobniona historia.

Gość gość
Zgłosiłam. Nie ma co gadać, trzeba dzialac.

gość dziś i bardzo dobrze

Gość gość
To jest prowo Słabe Nikt nie przyjąłby 14latki do burdelu

Gość gość
Byly juz podobne tematy, ktore pisze jakis kopniety starzec, podniecajacy sie na mysl o mlodziutkej dziewczynie i chwalac sie rozmiarem swojego starego penisa. Wariaci i zboczency sa na swiecie :)

Gość gość
600 zloty zasilku ? To by bylo mozliwe jak byscie wszyscy mieli poniżej 5 lat,a jak matka sama wychowuje was to jeszcze jej sie dodatkowa kasa należy, znam laske z 4 dzieci i zyje od zawsze z zasiłków ,a tera jak weszlo 500+ to juz wgl .