Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Moj synek dostal sie do przedszkola, ja pracuje do sierpnia w szkolnictwie, ale mi nie przedłużą umowy. I teraz mam problem-on ma 4 latka i mial isc we wrzesniu na 8-9 godzin. I co mam zrobic? Nie potrzebuje dziecka na 8 godzin poza domem, powiem że nawet mi się będzie nudzić i jezeli nie będę pracowała to bym chciala go dac na 5 godzin. Czy we wrzesniu jak pojde go przepisac, to cos da? Czy go wtedy nie usuną? Po co wydawac pieniążki, nawet chodzi o to ze ich nei mamy, u nas zad***e i pracy nie ma. I nie znajdę.

Gość gość
Aneks do umowy ci zrobią,tyle że u nas były podzielome grupy na 5 h i 8 ale myślę,że nez problemu

Gość gość
Podpiszesz aneks do umowy i tyle.

Gość gość
standard najpierw zapisują dzieci na max godzin, zeby się dostało, miało więcej punktów a potem srata tata .... po co tak długo, mogę wcześniej odebrać, nie mam kasy....

Gość gość
09:17 Zal tylek ściska, bo sie twoje dziecko nie dostało do przedszkola? Oj jak mi wcale nie jest z tego powodu przykro.

Gość gość
U nas w http://przedszkole-promyk.pl/ można zmienić godziny przychodzenia dziecka. Wiadomo, że jak przedszkole jest prywatne to są troche inne zasady. Niestety nie orientuje się jak to jest w przedszkolach państwowych.