Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21225

Podczas kłótni usłyszałam, że ...

Polecane posty

Gość 21225

Mamy po 30 pare lat. Jestesmy ze soba juz dluzszy czas. Do tej pory ukladalo nam sie bdb. Nie bylo powazniejszych awantur. Wczoraj sie posprzeczalismy ( glupi powod). Wieczorem po paru godzinach uslyszalam na dobranoc :" kocham cie,ale tak mnie dzis wkur****s,ze mialem ochote ci z***b**". Ogolnie jestem wygadana i nie zapominam jezyka w buzi,ale jak to uslyszalam,to jakos nie chcialo mi sie tego komentowac. Jestem dosc wybuchowa i lubie zalatwiac rzeczy od reki,ale pozwolilam sobie sie powstrzymac od awantury. Powiedzialam tylko z sarkazmem :" aha to swietnie". Przez noc chyba sobie przemyslal swoje glupie gadanie, bo jak nigdy rano wstal razem ze mna ( a normalnie wstaje ze 2h pozniej(, sam z siebie zrobil lozko i sniadanie. Byl bardzo mily,ja nie wracalam do tematu,mimo,ze bylo mi bardzo przykro i przykro mi jest do teraz. Nie wiem co mam o tym myslec. Raczej sie nie klocimy,odnosimy sie do siebie z szacunkiem a tu takie cos. Chyba go zaskoczyla moja reakcja,bo normalnie to bym odpyskowala i powiedziala co mysle,ale jakos sie powstrzymalam. Jest mi cholernie przykro. Nawet nie wiem jakiej rady od Was oczekuje,chyba sie chcialam wygadac.

Gość gość
Następnym razem przymknij się zamiast mielić ozorem bo facet w końcu ci przyje.bie

Gość gość
Zrozum babo, że jak w końcu dostaniesz w pape, to będzie twoja wina. Chyba wyraźnie dał ci do zrozumienia, ze jesteś durna i lepiej żebyś stuliła ryja.

Gość 21225
I jak tam zflustrowane prawiczki z gimbazy ? Szkola dzis zamknieta to trzepiecie konia przed kompem ?

Gość gość
Cudowny ten Twój facet, posprzeczaliście się jak sama piszesz o głupotę, a on tak sie zdenerwował, że aż chciał Cię uderzyć? Faktycznie uważaj co przy nim mówisz, bo kiedyś możesz oberwać.

Gość Blanka Leticia de Barros Mota
Kopnij w du.pe przemocowca od zaraz. Bo jak go kiedyś zdenerwujesz to dotrzyma słowa i ci wp... li wiem o czym mowie rozwodze się właśnie z takim. Ty chcesz tego doczekać? Mieszac dzieci w przemoc na codzien, awantury i wyzwiska? Naprawdę

Gość gość
ok przesadził ale ja wiem ze z baba nie da się normalnie wytrzymac

Gość gość
Bo wy kobiety faktycznie jesteście wkur... zamiast zakończyć temat i próbować załagodzić sprzeczkę (do której w 90% przypadków to wy doprowadzacie) dolewacie oliwy do ognia. Facet ma prostą konstrukcję, gdy ktoś go wkur... i jego argumenty nie trafiają do drugiej strony, to nie pozostaje nic innego jak skorzystać z siły fizycznej.

Gość gość
Ale bzdety,azzal czytac

Gość gość
poziom: dno i pięć metrów mułu