Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakos tak nie chce faceta, bo oni dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

traktuja kobiete jak opcje, nie jak priorytet :p jest 100 innych poza mna, nie jestem dla nikogo wyjatkowa, ciagle rozgladaja sie za lepsza. Przez takie myslenie odechciewa mi sie miec faceta..

Gość gość
Oni tacy sa Mój znajomy zdradza zonę , bo kochanka "jest uśmiechnięta i o rozmiar chudsza" :D

Gość gość
a wczoraj było inaczej? fakt, było nieco inaczej - kobieta była lana, przez co była posłuszna, dzisiaj w doopach się przewraca

Gość gość
Tak,a co o was powiedzieć . Same k***estije,drolje proklete,nosite se u tri picke materinu,kuje.

Gość gość
no a co ja mam powiedziec, nigdy nikogo nie mialam, chce kogos poznac, jestem raczej niesmiala, a tu podchodzi facet i wiadomo o co mu chodzi, niewybredne testy, tak samo na tinderze :/ .... poddaje sie zanim zaczelam.

Gość gość
To wasza krivica :).Gdybyście się nie puszczały na prawo i lewo,onda nikt by tak nie postępował :) .Ovo je vas izbor,drolje proklete.

Gość gość
A kobieta to niby co... święta krowa, że musi być priorytetem? Priorytetem to może być dziecko, ale nie kobieta. Poza tym są ważniejsze priorytety, choćby praca, zdrowie. A faceci teraz nie są chętni do związków właśnie z tego powodu że kobiety chcą być w centrum zainteresowania i chcą aby świat kręcił się wokół nich, a nikt normalny w takie g****o nie wdepnie, bo szkoda nerwów i zdrowia.

Gość gość
I w sumie dobrze myślisz autorko, po co masz zatruwać życie facetowi, kobieta ma być dla faceta partnerką i wsparciem, a nie dzieckiem którego trzeba niańczyć i którą non stop trzeba się opiekować i zabawiać.

Gość gość
I właśnie dlatego wy również powinniście traktować ich jak opcje. Jesteście durne, że robicie z faceta cały swój świat - oni nawet nie zasługują na takie traktowanie. Jestem kobietą i nigdy tego nie zrozumiem. Bez facetów byłoby wam lepiej niż myślicie. Po prostu jesteście zaprogramowane społecznie na zależność od faceta.

Gość gość
gość wyżej ma 100% racji

Gość gość
Priorytetem to może być dziecko, ale nie kobieta. Poza tym są ważniejsze priorytety, choćby praca, zdrowie. A faceci teraz nie są chętni do związków właśnie z tego powodu że kobiety chcą być w centrum zainteresowania i chcą aby świat kręcił się wokół nich, a nikt normalny w takie g****o nie wdepnie, bo szkoda nerwów i zdrowia. Zgłoś gość dziś I w sumie dobrze myślisz autorko, po co masz zatruwać życie facetowi, kobieta ma być dla faceta partnerką i wsparciem, a nie dzieckiem którego trzeba niańczyć i którą non stop trzeba się opiekować i zabawiać. Zzzzz Dokladnie 100% racji

Gość gość
ale ja umiem sie soba zajac, piszac "priorytet" mam na mysli bycie ta jedyna dla faceta, a nie jedna z wielu, nie jakies nianczenie i opiekowanie sie, jestem niezalezna :/

Gość gość
Ciagle sie czyta tutaj jakies historie, ze facet kopnal mnie w d**e itp, ten mnie zdradza, faceci bardzo wybrzydzaja w kobietach, od kolezanek tez slysze historie, ze zakochaly sie w chlopaku, po tym jak sie kochali to sie nie odzywa, nadal aktywny na jakims portalu randkowym i szuka kolejnych. O to mi chodzi a nie o jakies nianczenie