Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam kochane kobietki. Chciałabym byście opowiedziały mi o tym czy miło u was miejsce plamienie implantacyje i jak ono przebiegało. Ja miałam takowe w pierwszej ciąży. Było to zaledwie kilka kropel w dniu spodziewanej miesiączki. Ale słyszałam o takich, które trwają nawet kilka dni. Piszę, bo właściwie mam spory problem. Nie staramy się o dziecko, ale zdaża nam się współżyć bez zabezpieczeń. Sytuacja jest na tyle niecodzienna, że 12.04 dostałam miesiączkę a tydzień później kolejną. Pomyślałam - Spoko, zdarza się. Może zmęczenie, może hormony. Ale w piątek pojawiło się u mnie dziwne brązowe plamienie. Czasem nie ma go wcale, czasem jest go trochę więcej. Jako, że jest to dość irytujące co kilka (2-3) godzin przemywam się w misce. Przed chwilą po umyciu (nie czytajcie jeśli obrzydzają was takie rzeczy), w misce pływało dość dużo brązowych skrzepów krwi. Czy któraś z was miała podobnie? Przez to krwawienie jestem już potwornie zmęczona a hormony prowadzą mnie przez złoś do płaczu na radości kończąc. Wieczorem wizyta u Pani ginekolog (dzięki Bogu, wróci dla mnie z majówki). Myślicie, że można wykluczyć ciąże czy iść przed wizytą na bete?

Gość gość
Rób bete. Nikomu to nie zaszkodzi a może pomóc.

Gość gość
Te wcześniejsze okresy raczej ciąże wylkuczaj, ale ja takie brązowe plamienie właśnie miałam przy zagnieżdżaniu zarodka.

Gość gość
Zapytaj na jakimś forum ginekologicznym, albo czekaj do wizyty. Te idiotki na kafe na pewno nie pomoga. Tosz to głupie jak but 🖐️